19.8.2010

Viva la nails -samplet

Varastossa on vielä kahdeksan ajastettua postausta, mutta en malta olla enää postaamatta reaaliajassa! Siispä nyt seuraavan kahdeksan päivän ajassa luvassa molempia, eli päivän aikana saattaa tulla jopa kaksi postausta. Aamu viideltä ilmestyvät ovat niitä ajastettuja, eli älkääpä ihmetelkö miksi välillä tulee lyhytkyntistä ja välillä pitempikyntistä postausta :P


Viva la nails tarjoaa kynsibloggaajille ilmaista sample -pakettia, joten pitihän minunkin sitten tilata sellainen testattavaksi. Yleensä en käytä kynsien koristeluun muuta kuin lakkaa. Aiemmin käytin usein tarroja, mutta kyllästyin niiden irti raaputtamiseen. Strasseja olen myös kokeillut, mutta koen ne hankaliksi kun en malta olla nypläämättä niitä koko ajan :D Eivätkä kynnen pinnasta nousevat koristelut pysy kovin pitkään minun kynsissäni, kun töissä kynnet hankautuvat milloin minnekin, useimmiten lasten kenkien ja jalkojen väliin niitä pukiessa. Noh, ilmaiseksi kun saa niin voihan sitä aina kokeilla!


Minun paketistani tuli 16 erilaista samplea. Ikävä kyllä pussukoissa ei lue kyseisen tuotteen nimeä, joten tuotteiden löytäminen nettisivuilta on haastavampaa, varsinkin kun ei ole kaikki termit hallussa. Vasemman puoleiset violetit ovat ilmeisesti Drops -mallisia rhinestoneja ja oikeanpuoleiset vihreät taas Rounds -mallisia.


Nämä kaksi ovat käsittääkseni Crushed shellejä. Nuo oikeanpuoleiset eivät ole ihan noin kirkkaan oransseja kuin kuva antaa ymmärtää.


Nämä sekalaisen seurakunnan edustajat ovat Pearl, Dazzling stars ja Dazzling drops.


Näistä en tiedä ovatko vasemmanpuoleiset Glitteriä, Super glitteriä vaiko Glitter dustia. Oikeanpuoleinen on sitten joko Flitteriä tai Super flitteriä.


Kultainen glitter on normaalin näköistä, mutta lilan (joka edellisessä kuvassa näytti jostain syystä pinkimmältä kuin on) joukossa on myös tuollaista minikokoisen vieterin näköistä?!?


Tässä sitten nämä paketissa tulleet Nail art stickersit, jotka olivatkin oikeastaan ainoat minulle ennestään tutut tuotteet rhinestonejen lisäksi. Kolmessa paketissa on kaikissa erilaisia kukkia ja ministrasseja.


Viimeisessä ryhmässä nämä minua ehkä eniten kiinnostaneet eli Water decalsit. Toivottavasti nämä ovat käytännöllisempiä kuin tarrat! Eli pysyvyys parempi ja poistaminen helpompaa olisi minun toiveissani :)


Tietenkin piti sitten samantien kokeillakin ihania uusia kynsijuttuja! Otin kokeiluun violetin Chrushed shellin ja samanväriset Drops rhinestonet. En ole nähnyt missään ohjeita enkä edes käytettävän noita shellejä, joten kokeilin miten pysyvät ihan laittamalla lakkauksen päälle Models ownin Base/Top coat/Glossia, dipata kynttä shellien seassa, tiputtelemalla ylimääräisiä ja painamalla tasaisemmin pinseteillä ja lopuksi lisätä vielä samaa läpinäkyvää lakkaa päälle kaksi kerrosta.


Tässä pari lähikuvaa Crushed shellistä. Alla on Models ownin Lilac dreamia.


Ja tässä Rhinestone dropseista. Asettelin ne noin sydämien muotoon :) Muutaman päivän päästä sitten katsotaan, mitä näistä on enää yhden työpäivän ja muuttopäivän jäljiltä enää kynsissä :D

Miltä ensimmäinen kokeilu näyttää? Millaisia kokemuksia vastaavista tuotteista sinulla on?

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Olisipa rahaa ostaa ja taitoa värkätä noin hinoja koristeluja. Mutta siis noista liiloista glitterjousista, niin eivätkö ne vaan ole niitä glitterpalluroita jotka ovat asettautuneet pötköiksi? Tuli vaan ekana mieleen ja tuosta kuvasta en näe ihan varmasti....

  VastaaPoista
 2. Taidatpa olla oikeassa! Kokeilin kynnen kärjellä niitä irrotella ja irtosihan ne. Olin ilmeisesti niin hämmentynyt kaiken muun minulle uuden tuotteen edessä, etten osannut edes ajatella tuota mahdollisuutta :D Tuo paketti ei maksanut kuin pari hassua euroa, tarvitsee vain olla kynsiaiheinen blogi :) Ja taitoa tulee harjoittelemalla, en minäkään osannut mitään vielä vajaa vuosi sitten!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! AH! niin söpöt ja erikoiset. :) Jaksaisinpa itsekin leikkiä tuollaisten pikku koristeiden kanssa. :P

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Yleensä en itsekään jaksa muuten koristella kynsiä tuollaisilla tilpehööreillä, varsinkin kun niiden poistaminen on yhtä tuskaa. Joskus on kuitenkin kiva niitäkin kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Voittamaton kynsitimanttien ym. ulokkeiden poisto kynsistä on kynsinauhaleikkurit! Eli semmoiset pienet kynsileikkureiden näköiset, mutta teräväkärkiset.

  http://www.kosnet.org/shop/images/categories/kynsitarv.jpg

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Enpä ole tuota aikaisemmin kuullut ja eikä ole kyllä tullut mieleenkään.. Täytyykin tuollaiset hankkia itselle jos tulee hyvät ja edulliset vastaan :)

  VastaaPoista