21.8.2010

Testailua


Muutama postaus taaksepäin esittelin kynnet, joihin olin testannut Crushed shellejä, eli murskattua simpukankuorta, sekä Drops rhinestoneja, eli pisara strasseja. Tänä aamuna tarkistin missä kunnossa kynnet olivat puolentoista vuorokauden kuluttua, yhden työpäivän kokeneina. (Tässä välissä ilmestyneet postaukset olivat vanhoja, ajastettuja lakkauksia, jos joku sitä ihmettelee.. 27.8. asti aina klo 5.00 ilmestyy ajastettu postaus.) Kaikissa muissa kynsissä koristelut olivat pysyneet kunnossa, vain vasemman käden peukalosta ja keskisormesta oli kynnen keskeltä kärjestä tipahtaneet yhden kuoripalaset. Hyvin siis pysyivät :)

Simpukankuoret olivat siitä kurjia, että niistä osa jäi huonoon kulmaan kynnelle sojottamaan. Sopivasti sijoittuneella kuorella raapi helposti vaatteita ja onnistuinpa saamaan ihanan valkoisen viivan nilkkaani sukkia riisuessa. Onneksi en töissä ketään lasta onnistunut niillä raapimaan!


Tänään sitten ryhdyin poistamaan lakkauksia kynsistä ja siinä olikin kiva homma! Aloitin hellävaraisella Dependin vihreällä kynsilakanpoistoaineella, jolla lähtikin kauniisti kaikki lakka pois, mutta koristeille ei tapahtunut mitään. Vaihdoin sitten Farmasin kynsilakanpoistoaineeseen, sillä sentään sai kaiken pois mutta hyvin hitaasti. Yli tunnin sain hinkata kynsiäni ja poistoainetta ja vanulappuja kului, ja silti sain viimeisiä palasia varovasti pinseteilläkin rapsutella irti. Ei siis mitenkään mukavaa puuhaa! Taitaa jäädä loput kuoret käyttämättä, vaikka ihan kauniilta ne kynsillä näyttivätkin :/


Päätin sitten kokeilla toisia Viva la nailsin sample -paketista tulleita koristeita, vihreitä strasseja. Samalla otin kokeiluun tämän ohjeen. Ensimmäistä kertaa siis kokeilin tuollaista marmorointia. Ohjeessa suositeltiin ohuita lakkoja, joten vaihtoehtojen valikoima oli melko vähäinen. Päädyin sitten kolmeen Dependin lakkaan.


Kuvissa kynnet eivät näytä ihan niin pahalta, kuin mitä ne oikeasti olivat.. Kukat olivat todella epämääräisen muotoisia ja koin mustapohjaiset kynnet aivan liian tummiksi omaan makuuni! Suhteellisen hyvin sujui ensimmäiseksi yritykseksi, mutta en vain tykännyt näistä ja poistinkin ne sitten samantien.


Aloitin siis taas alusta, mutten jaksanut miettiä uusia värejä enää. Samoilla lakoilla siis syntyi nämä yksinkertaiset kynnet.


Piti sitten ne strassit tunkea noihin, mutta eivät ne kyllä ihan noihin sovi :/ Menköön nyt kuitenkin päivän tai pari, menisi muuten koko päivä kynsien parissa jos vielä ryhtyisin niitä muuttamaan!


Molemmissa lakkauksissa siis käytin (ensi kertaa aluslakkanakin) Models ownin 3 in 1 -lakkaa, Dependin lakkoja nro. 39, 54 ja 42 sekä Kissin mustaa Nail art -lakkaa (tätä vain jälkimmäisissä kynsissä). Apuvälineinä silmukkakorupiikki ja nuppineula, koristeluun Viva la nailsin vihreitä strasseja.

Kenelläkään hyviä ideoita simpukankuorten helpompaan poistoon kynneltä?

4 kommenttia:

 1. Folionpalaset. Niillä lähtee glitteriki pois kynsistä tosi helposti. Homma menee siis silleen, että kastaa vanulapun kynsilakanpoistoaineeseen ja painaa sen kynnelle. Sen jälkeen sormenpää vuorataan foliolla ja annetaan vaikuttaa n. 5 min, ja sitten lopuksi poistetaan folio. Kynsilakat on jääny vanulappuun. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, söpöt värit !
  Täytyykin kokeilla tuota tutorialia.
  Liityin lukijaksesi :)

  -Jenna

  VastaaPoista
 3. Kivat lakkaukset! Kummatkin siis. :D Jälkimmäisistä minäkin tykkään enemmän, nuo ekat on liian...jotain. Kaksi noin voimakasta väriä saa ne näyttämään ehkä vähän tunkkaisilta. Mites hyvin toi Models Ownin 3 in 1 toimii?

  VastaaPoista
 4. Veeu (=: Täytyykin ensi kerralla kokeilla tuota! Eipä tullut tuo edes mieleen, vaikka olen jopa kerran tekniikkaa kokeillutkin. En omista niin pahoja glittereitä että olisi ollut useammin tarpeen :D

  Jenna: Kiitos :) Tutoriaalin mallikynnet on kyllä niin nätit, että täytyy itsekin kokeilla toiste!

  Crayon: Joo, ei oikein toiminut värit eikä tekniikkakaan ollut todellakaan hallussa :/ Ensi kerralla toivottavasti molemmat parempia! Itselläni ei ole aluslakkana muita vertailukohteita kuin Lidlin Suhadat, joten niiden suhteen en ole mikään ekspertti.. Suhadiin verrattuna kuivui hitaammin (ja siksi hyvä tuohon ensimmäiseen lakkaukseen), mutta lopputulokseen en huomannut olevan mitään eroa. Nätimmän kiillon sillä saa pohjalle, eli ainakin Suhadia parempia vaikka ranskalaisen alle, jos ei kynnen alaosaan halua värilakkaa tai toivo mattaista lopputulosta :)

  VastaaPoista