30.8.2010

Mandariinihimotus


Vaalealla lakkauksella jatketaan taistelua syksyä vastaan! :D Tänään iski himotus mandariineihin, mutta minä onneton olen niille allerginen. Voin muutaman palasen syödä ennen kuin alkaa kitalaki kutisemaan. Niinpä sitten tyydyin lakkaamaan kynnet mandariinisävyyn.


Liukuvärjäyksen tein lakoilla, joissa ei ole kimallusta ollenkaan, niin lisäsin päälle läpikuultavaa pientä shimmeriä sisältävää lakkaa. Ja koska kimallusta ei ole koskaan liikaa, niin lisäsin kärkiin vielä glitterlakkaa.


Noihin kun olisi vielä saanut jotkut sitrushedelmäfimot/tarrat niin olisin tyytyväinen. Eipä vaan sellaisia löydy tällä hetkellä :/


En saanut pikku kulhoani täyteen mandariinipaloja, niin tässä se sitten lakoilla täytettynä :D Liukuvärjäykseen käytin Models ownin Lemon meringueta ja Fuzzy peachia, päälle Wet'n'wildin Light apricotia ja kärkiin saman merkin Kaleidoscopea.

Edellisessä postauksessa pohdiskelin tarrojen ja kynsitatuointien poistamista. Sain Viva la nailsin tarrat lähtemään suunnilleen yhtä helposti kuin Seppälän tarrat. Eli kuvat eivät osoittaneet mitään poistumisen merkkejä siihen mennessä kun kaikki lakat olivat jo lähteneet ja niitä sitten piti erikseen hangata ja rapsutella irti. Sen sijaan tatuoinnit lähtivät tosi helposti! Yhtä nopeasti kuin lakkakin. Eli jatkossa jos olen hankkimassa valmiita kuvia kynsiini, niin ne tulevat olemaan kynsitatuointeja eikä tarroja. Rakastuin <3

Joko sinä olet kokeillut kynsitatuointeja? Mitä pidit?

2 kommenttia:

  1. Ihanat!! Heti tekisi mieli ostaa nuo lakat ja tehdä samantapainen lakkaus!! Harmi vaan täällä seppälässä juuri noita värejä ei ole!! Mutta lauantaina olen menossa turkuun, (en shoppailemaan) mutta siinä samassa voisin käydä seppälässä!! Jos sun pitäisi sanoa ja/tai suositella mulle jonpaa kunpaa noista lakoista, kumman sanoisit!!??

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tarkoitat vissiin noita Models owneja? Molemmat ovat yhtä ihania lakkoja, joten vaikea sanoa... Itse olen käyttänyt enemmän tuota Lemon meringueta, koen että sitä on helpompi yhdistellä muiden värien kanssa ja muutenkin tykkään keltaisesta kuin oranssista enemmän. Mieti mitä lakkoja jo omistat ja osta se, jonka koet olevan paremmin sopiva muihin lakkoihisi (jos haluat esim. vinolakkauksen tehdä) ja kumman kaltaisia lakkoja sulla on ennestään vähemmän :)

    VastaaPoista