18.8.2010

Persikkaa ja aprikoosia


Tällä kertaa ohje vinoraita -lakkaukseen


Tällä kertaa päätin kokeilla laittaa alimmaiseksi lakaksi glitterlakkaa. Levitä alin kerros melkein koko kynnelle, niin että vain yhteen kynnen kulmaan jää kolmiota muistuttava alue lakkaamatta.


Levitä seuraavaa väriä edellisen päälle niin, että edellistä jää vain pieni raita näkyviin.


Toista edellinen vaihe eri värillä. Käsi kannattaa nojata johonkin ja lakan suti pitää mahdollisimman kynnen pinnan suuntaisena, jotta saat raidasta mahdollisimman suoran. Etenkin "väärällä kädellä" lakatessa raidoista tulee helposti vinoja, mutta sinnikäs harjoittelu auttaa.


Mikäli kynsien pituus riittää, toista edellistä vaihetta niin monta kertaa kuin haluat/tilaa riittää. Omiin kynsiini tein nyt neljä kerrosta.


Tällainen lopputulos tuli. Glitterlakka alla on hauska, mutta aiheutti hieman epätasaisuutta seuraavaan värikerrokseen.


Käytin tässä lakkauksessa Wet'n'wildin Kaleidoscopea, Models ownin Fuzzy peachia, Wet'n'wildin Light apricotia ja Goshin nro. 573 Golden brownia.

Koetko sinä tällaiset ohjeistukset hyödyllisiksi?

2 kommenttia:

  1. onpas kivat kynnet ! :)
    ja koen kyllä ohjeistukset hyödyllisiksi, varsinki jos koristelee kynnet oikein monimutkasesti niin on hieno nähdä miten kaikki kuviot on väkerrelty :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Useimmiten teen kyllä aika peruslakkauksia ja tähän alkuun laitan nyt niidenkin ohjeita. En ole niin taitava ja kärsivällisyys ei usein myöskään riitä liian monimutkaisiin kynsiin. Ne yritykset yleensä kohtaavat hyvin nopeasti kynsilakanpoistoaineen! Mutta välillä täytyy vaan yrittää niin vähitellen kehittyy taidot :)

    VastaaPoista