15.8.2010

Kateudesta vihreä?


Tässä lakkauksessa yhdistyvät kaksi lempiväriäni. Vaaleanpunainen on ikisuosikkini ja tuo hieman sinertävä vihreä on ollut suosikkini tänä kesänä kynsien lisäksi myös vaatteissa. Suureksi ilokseni satuin alkukesästä löytämään tuon Rimmelin ihanan lakan tarjouksesta!


Pohjalla on Models ownin Pastel pink ja kärjessä siis Rimmelin nro.819 Green with envy. Rajaukset tehty Kissin valkoisella ja Dependin nro. 039, jota laitoin kynnelle Kissin siveltimellä.

Mikä on sinun tämän kesän suosikkiväri? :)

5 kommenttia:

 1. Nätit kynnet, tuota Models Ownin Pastel Pinkkiä olenkin hieman katsellut mutta sitä ei ole ollut siellä Seppälässä jossa käyn. :I

  VastaaPoista
 2. Kivat lakkaukset kyllä. :) Jännä väriyhdistelmä!

  Oma kesän suosikkivärini on turkoosi. :) No se on kyllä muutenkin suosikkivärini, mutta kuitenkin. Heh. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!

  Sonne: Pastel pink on ihana, mutta omani valitettavasti kuivahti jo :( Onneksi oli jo ihan lopussakin, ollut niin ahkerassa käytössä!

  marm: Tykkään kokeilla välillä sellaisiakin väriyhdistelmiä, jotka ei ihan heti tulisi mieleen :) Jos ihan karmealta näyttääkin kynnellä, niin ne saa onneksi helposti heti pois :D Minäkin tykkään turkoosista, mutta ei ole tullut vastaan mitään kivaa turkoosia kynsilakkaa edellisen jo loppuneen jälkeen :/ Suosituksia upeasta turkoosista lakasta? :)

  VastaaPoista
 4. Kivat lakkaukset! Mullakin on tota Rimmelin lakkaa, ja se on ihanan väristä. :)

  Models Ownin Top Turquoise on ainakin kiva turkoosi lakka, mutta se on aika tumma turkoosi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, täytyykin käydä tsekkaamassa miltä näyttää kun ensi kerran käy Seppälässä :)

  VastaaPoista