23.8.2010

Sateenkaari


Eilen illalla päätin puolentoista viikon loman (Lue: Sain tehdä kahden viikon sijaisuuden ja nyt työttämänä kunnes 1.9. saa kaupungilta määräaikaisen palkkaamisluvan.. Huoh.) kunniaksi kokeilla jotain normaaleista lakkauksistani poikkeavaa. Nähtyäni nämä Sonnen kynnet, teki mieli laittaa jotain raitoja kynsiin. Siitä sitten idea kehittyikin sateenkaarikynsiksi. Yleensä lakkaukseni eivät näin kirjaimellisesti varsinkaan esitä mitään, silloin tällöin korkeintaan jotain kukkia tms. näkyy!


Aloitin tietenkin itse sateenkaaresta. Piti tarkistaa oikein Wikipediasta missä järjestyksessä ne sateenkaaren värit menevätkään :D Indigo jäi sitten välistä ja kaikki värit eivät nyt sävyltään ole ihan oikeita puutteellisen lakkavalikoimani takia :/ En omista ainuttakaan sivellintä, joten lainasin Kissin koristelulakan sivellintä tässä. Myöskään kaarevia koristeluviivoja en ole montaa kertaa kokeillut, joten antakaa anteeksi viivojen pieni epäsiisteys! :)


Sitten siirryin auringon pariin, sillä sateenkaarihan tarvitsee syntyäkseen tietenkin auringon ja sateen. Laitoin alle keltaista lakkaa ja sen päälle sijoittelin kultaista glitteriä.


Sateen aloitin yrityksellä tehdä sadepilvi, mutta siitä tulikin vain epämääräinen väriläiskä :D Päälle sitten lisäsin kasan flitteriä ja sitten muutamat flitterit vielä sateeksi pilven alle.


Pohjana käytin Models ownin Feeling bluella terästettyä Luminellen lakkaa. Sateenkaaressa oli Natural coden nro. 6, Models ownin Fuzzy peach, Lemon meringue ja Feeling blue, Dependin nro. 54 ja 163 sekä sutina Kissin musta. Koristelussa Viva la nailsin glitteriä ja flitteriä.

Ihan hauskat näistä tuli, mutta taitaa kyllä jo tänään lähteä vaihtoon :D Jos vaikka tekisi seuraavaksi ei niin kirjaimellisen tulkinnan sateenkaaresta?

Pidätkö sinä jotain esittävistä lakkauksista? Vai ovatko abstraktit lakkaukset enemmän mieleen?

4 kommenttia:

  1. superihanat ! mahtavat nuo sateenkaaret :)

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä niiiin söpöt! ^^

    VastaaPoista