20.8.2010

Erilainen ranskis


Nämä ovat pallokuosinen hameen inspiroimat kynnet :) Ranskalainen manikyyri on omaan makuuni tylsä, joten tykkään aina varioida sitä jotenkin. Tässä yksi siis vaihtoehto teille!


Aloitin levittämällä kynsien kärkiin kaksi kerrosta vaaleanpunaista lakkaa. Laitan aina siis myös aluslakan alle (ja päällyslakan alle), mutta en koe tarpeelliseksi kertoa sitä jokaisessa ohjeessa. Kärjet voi lakata joko vapaalla kädellä (joka vaati ainakin minulta pitkän harjoittelun, ennen kuin niistä tuli edes siedettäviä) tai tarrojen avulla (löytyy kaupoista, itsellä ei kokemusta).


Seuraavaksi rajasin lakkauksen käyttämällä Kiss Nail art -lakan sutia, jonka ensin kuivasin ja sitten kastoin toiseen väriin. Kuivaus kannattaa tietenkin toistaa ennen kuin sudin laittaa takaisin omaan väriinsä ;)


Seuraavaksi otin apuvälineeksi ison klemmarin, josta väänsin ulommaisen pään niin että sillä on helppo työskennellä. Kastoin klemmarin pään samaan kynsilakkaan kuin millä tein rajauksenkin ja painelin sillä pisteitä satunnaisesti kynnen kärkeen. Klemmaria kannattaa silloin tällöin kuivata paperiin, jottei viimeisistä palloisa tule ensimmäisiä paljon isompia (lakkaa kertyy helposti klemmariin).


Siisti lopuksi yli menneet lakat (ja lisää se päällyslakka) ja kynnet ovat valmiit!


Lakkoina käytin Models ownin Pastel pinkiä, Dependin 194:ä ja Kissin valkoista Nail art -lakkaa. Kuvassa myös apuvälineenä ollut klemmari.

Iskeekö pallot sinuun vai onko perinteinen ranskis parempi? :)

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet ja idea on ihana. Mullakin pitää aina olla ranskiksessa jotain extraa (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Olen varmaan kerran pitänyt ihan tavallista ranskista ja se riitti :D

  VastaaPoista
 3. Onpas herttaiset kynnet. :) Pakko oli ryhtyä lukijaksi!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset ja kiva kun ryhdyit lukijakseni :)

  VastaaPoista
 5. Joo alan kans sun lukijaks. Mullaki pitää aina olla ranskiksis jottai ekstraa muute näyttää tylsilt :)

  VastaaPoista
 6. Mulla kanssa tuo, että perus ranskis ei iske vaan on oltava jotain jännää mukana. :D En oo koskaan elämässäni tehny pelkkää ranskista (tai oon, mutta se on viimeistään seuraavana päivänä koristeltu jotenkin.)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Sen siitä saa kun tutustuu kynsien koristelun kiehtovaan maailmaan... Itselleni eivät ainakaan nykyään enää riitä tavallinen ranskis tai pelkkä värilakkaus! Aina täytyy vaan olla edes jotain pientä koristusta mukana.

  VastaaPoista