27.8.2010

Varmasti tarpeeksi palloja!


Rakas vanha Models ownin Pastel pink meni ja jätti minut :( Se oli jo muuttunut aivan liimamaiseksi ja oli sentään jo lähes lopussa. Satuinpa sitten sopivaan saumaan käymään Kicksissä, sillä alepöydältä löytyi Snowcrystalin vaaleanpunainen lakka puoleen hintaan. Lakka on hieman vaaleampi kuin Pastel pink, mutta vallan mainio korvike minulle!


Tällaiset kynnet syntyivät uudella lakalla. Pisteiden tekoon käytin sekä silmukkakorupiikkiä, isoa klemmaria ja nuppineulan nuppi-päätä. Ehkä pitäisi jossain välissä hankkia oikea dotting tool :P


Aloitin toisesta yläkulmasta hopeisella glitterlakalla ja silmukkakorupiikillä, vaihdoin isoon klemmariin, sitten tumman harmaaseen lakkaan ensin klemmarilla ja sitten nuppineulan päällä ja viimeisenä mustaan lakkaan ja nuppineulan päähän. Ihan hauskat kynnet tuli! Tällä lakkauksella saa hämättyä silmää ja kynsien kärki näyttää leveämmältä kuin onkaan :D


Lakkoina käytin Snowcrystalin nro. 438, Kissin glitter Nail art -lakkaa ja Dependin nro. 194 ja 39.

Mitä hyviä lakkalöytöjä sinä olet tehnyt viime aikoina?

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat :) Vois tehdä itekin joskus jotain tommosta tosi pallomaista :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, siitä vaan palloja tekemään! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivasti noi pallot tehty! Peruspallerot alkaa olla jo aika käytetty juttu, mut tosa noi pallot on erivärisiä ja erikokoisia, tykkään kovasti! :)

  Hmm, sitten tossa on toi kysymys lakkalöydöistä. Mun lakkalöytö on Models Ownin -50%:n lakat. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Tykkäsin näistä kovasti myös ite, pidin jopa pari päivää niitä! Yksinkertaiset ideat on yleensä niitä parhaita :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on kysymys ja esitän sen nyt tässä : DD
  Niin et auttaako kynsilakan poistoaine melkein kuivuneeseen lakkaan?

  VastaaPoista
 6. Kynsilakan poistoaine poistaa kyllä myös märän lakan :) Jos meinaat jotain muuta auttamista niin muuta se ei kyllä tee..

  VastaaPoista