27.8.2010

Kultaa simpukankuorilla

Nyt on kaikki vanhat, ajastetut (klo 5.00 ilmestyneet) lakkaukset tulleet ja tästä eteenpäin postaukset ilmestyvät reaaliajassa :) Eli älkääpä ihmetelkö postaustahdin hidastumista.


Kaivelin lakkalaatikkoani etsiäkseni lähes loppuneita lakkoja tehdäkseni tilaa toivottavasti pian luokseni saapuville uusille lakoille. Edellisessä postauksessa yritin käyttää loppuun kahta Natural coden lakkaa ja nyt Luminellen kultaista lakkaa. Vielä on kaikissa vähän pohjalla, täytynee siis koettaa tuhlata ne loppuun vaikka vesimarmorointikokeilulla! Aiempia yrityksiä on takana muutama, mutta kaikki surkeasti epäonnistuneita :(


Nyt kuitenkin aloitin lakkaamisen töpöttelemällä kynsille kultaista, läpikuultavaa Luminellen lakkaa. Lisäsin kärkiin vielä Dependin hieman vaaleampaa beigeä lakkaa saadakseni lisää peittävyyttä.


Jatkoin vaalean liukuvärjäyksen päälle töpöttelemällä kullanruskeaa Goshin lakkaa vinosti kynnen kärkeen. Rajalle lisäsin simpukkamurskan paloja, jotka eivät tässä kuvassa kiiltele yhtään niinkuin ne luonnossa tekevät.


Lopputulos oli omaan makuun hieman liian yksinkertainen ja tylsä, mutta vaihtelu virkistää :)


Lakkaukseen käytin siis Luminellen kultaista lakkaa, Dependin nro. 42 ja Goshin Golden brownia. Koristelussa Viva la nailsin simpukkamurskaa.

Olen tässä miettinyt, pitäisikö postausten tunnistuksissa käyttää myös muitakin kuin lakkamerkkejä? Tyyliin "Ohje", "Liukuvärjäys", "Sininen"? Millaiset tunnisteet kynsiblogissa sinä koet hyviksi ja tarpeellisiksi?

Oletko sinä räikeiden vai neutraalimpien lakkausten ystävä? Vaiko kaikkiruokainen?

2 kommenttia:

  1. Onpas taas nätit kynnet :) Noi olis hyvät kynnet esim. mulla juhliin kun arkena käytän aina kaikkee räikeetä :D
    Pistä tunnistuksiin ainakin ohje ja liukuvärjäys!

    VastaaPoista
  2. Juu, itsekin ajattelin heti että sopisivat hyvin joihinkin hienoihin juhliin, joihin ei liian räikeät lakkaukset oikein sovi :) Täytyy kyllä lisäillä tuonne uusia tunnisteita, ei taida noista nykyisistä olla niin hyötyä..

    VastaaPoista