31.8.2010

Jotain monimutkaisempaa


Viimeisen vapaapäivän kunniaksi tein hieman monimutkaisemmat lakkaukset. Tällaisten tekemiseen ei luultavasti olekaan aikaa ennen kuin vasta jouluna! Inspiraationa toimivat nämä lakkaukset.


Aloitin lakkaamalla vähän pyöristetyn vinolakkauksen sinisellä lakalla. Käytin kaikissa vaiheissa Kissin Nail art -lakasta lainattua sutia ja annoin joka vaiheen välissä lakan kuivua kunnolla.


Seuraavaksi tein violetilla lakalla tuollaisen kolmiomaisen muodon aloittaen keskeltä kynttä läheltä kynsinauhaa. Kolmion toinen kulma on melkein kynnen keskellä ja kolmas kulma kynnen reunalla.


Sitten tein tuollaisen kuvan mukaisen kuvion beigellä lakalla.


Seuraavaksi valkoisella ohut kaareva viiva, joka kulkee violetista kulmasta siniseen reunaan noin puoleen väliin kynttä.


Vielä musta viiva, joka lähtee tyhjältä alueelta violetin ja sinisen kolmion kärkien välistä ja päättyy beigen kuvion kärjen viereen.


Lisäsin vielä glitteriä mustan ja valkoisen viivan päälle.Huomaa kuinka leveämmässä peukalossa kuvio näyttää vähän erilaiselta!


Sitten ylimenneiden lakkojen siistimistä, päällyslakka ja valmista tuli!


Tässä vielä lähikuvaa lopputuloksesta eri kulmista.


Lakkoina Dependin nro. 195, 163 ja 42 sekä Kissin valkoinen, musta ja glitter Nail art -lakka.

Lisäsin erilaisia tunnisteita, onko parempi vaiko ei?

4 kommenttia:

 1. Taas tosi upeat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat lakkaukset! Näytti aluksi niin monimutkasilta, mut onneks näytit miten teit ne, niin ymmärsi paremmin. Väritkin on hyvin valittu, tollanen kuvio voisi olla liian sekava liian räikeillä väreillä, mut nyt se on just täydellinen. :)

  PS. Tunnisteet on hyvät, tarpeeks selkeet ja varmasti löytää etsimänsä. :)

  VastaaPoista
 3. Halusin kuvata vaiheet talteen myös siksi, etten niitä kuitenkaan myöhemmin itse muistaisi jos tekisi mieli lakata uudestaan samanlaiset :D Ja hyvä kun tunnisteet on hyvät, saa kertoa jos huomaa jonkun hyödyllisen vielä puuttuvan!

  VastaaPoista