18.1.2011

Kateellinen keskisormi


Aluksi tarkoituksenani oli tehdä vain yksinkertaiset minttuiset liukuvärjäykset ja nimettömään sitten lisätä joku tarra tms. simppeliä. Keskisormeni kuitenkin ilmoitti olevansa kateellinen nimettömälle, niin pitihän sitä sitten keksiä jotain erottuvampaa sille keskisormelle ;D


Muissa kynsissä liukuvärjättynä kahta eri minttulakkaa ja päällä kerros läpikuultavaa minttushimmerlakkaa. Keskisormeen sitten minttulakan päälle lisätty pari kerrosta sinistä vihreää shimmeriä sisältävää lakkaa, kaksi kukkatarraa ja niiden väliin tehty koristeviiva vaaleammalla minttulakalla ja sillä läpikuultavalla minttushimmerillä.


Tykkäsin näistä kovasti muuten, mutta vähän harmitti tuo keskisormen viivan epäsiisteys :/ Noh, onpahan keskisormi taas hetken aikaa tyytyväinen ;)


Lakkoina China glazen Re-fresh mint, Goshin Silky mint, Aden cosmeticsin nro. 51 ja Yes loven nro. 404. Tarrat Viva la nailsilta.


Loppuun vielä pitkäkyntisen pikapelastaja! Itse tykkään vähän pidemmistä kynsistä (tuon mittaisista kuin tämän postauksen kynnet ovat tai pari milliä pidemmistä), mutta ne ovat vakavassa vaarassa töissäni päiväkodissa. Niinpä sitten onnistuin katkaisemaan peukaloni kynnen kun ahneuksissani en ollut viitsinyt pitää kynsiäni turvallisen mittaisina. Noh, onneksi olen jotain oppinut ja pidän nykyään aina laukussa mukana ikivanhaa kirurgiteippirullaa! Sitä voin hädän tullen kiepauttaa pari kierrosta sormen pään ympäri niin, että kynsi ei pääse repeämään enempää ennen kuin pääsee kotiin välineiden äärelle korjaamaan vaurioita :) Tällä kertaa kynsi kuitenkin repesi niin pitkän matkaa, että leikkasin sen pois ja lyhensin samalla muutkin kynnet.

Vastaavaa teippiä (joka on siis normaalia teippiä parempi vaihtoehto, koska se antaa sormen ihon hengittää) löytyy varmaan apteekeista parilla eurolla. Tuo omani on joku ikivanha. Pakkauksen takapuolella on vielä hintalappu markka-ajalta, on ollut aikoinaan 7,70 markkaa :D

Saako sinunkin keskisormesi joskus kateellisuus kohtauksia, vai etkö harrasta nimettömän suosimista? :D

9 kommenttia:

 1. Mä suosin aina nimetöntä ja peukaloa, tai etusormea ja pikkusormea. Keskisormi jää aina normaaliksi, se ei saa koskaan mitään spesiaalia. :D Mutta hienot kynnet on!

  VastaaPoista
 2. Hah, onneksi sai nyt keskisormikin koristusta! Minäkin suosin yleensä nimetöntä erikoiskoristeluiden kohteena ja joskus pistän nimettömän ja pikkurillin. Mistähän tuo on edes tullut tuo nimettömän koristelu. :o

  VastaaPoista
 3. Alkaa tehdä mieli aina mintun väristä lakkaa, kun on katsellut näitä. Täytyy varmaan ostaa. >.<

  VastaaPoista
 4. Mullakin on hätäpussi laukussa. Sisältää teepussin, pikaliimaa, minimanikyyrikotelon ja teippiä :)
  Kyllä se vaan on tarpeen ollut välillä muillekin!

  VastaaPoista
 5. Apteekin tätinä voin sanoa, että ei ole montaa euroa teippirullat. Hieman 7 markkaa kalliimpia kyllä, mutta nehän säilyy ;) Pitää muuten itselleki muistaa joskus ostaa - just ois hyvä töissä laittaa, kun ei aina pysty meneen pukuhuoneeseen viilailemaan ;)

  VastaaPoista
 6. karamelli421.1.2011 21.14

  Ihana lakkaus, kivat värit.
  Mäkin suosin aina nimetöntä, täytyykin kokeilla välillä keskisormea. Kivannäköinen ainakin tässä lakkauksessa. :)

  VastaaPoista
 7. Hantta: Mulla se on lähinnä vaan nimetön, mut jos on muita niin ei kyllä tosiaan koskaan keskisormi..

  Sonne: Olisi kyllä kiva tietää, miksi juuri se nimetön on tuossa niin yleinen!

  Sanna: Itse himoitsin tuota minttua vaivaiset puoli vuotta, ennen kuin sen sain! Dazzling nailsilta löytyy tuota Re-freshin mintiä ;)

  RvaM.: Tuollainen hätäpussi olisikin kätevä!

  norppa: Hyvä tietää! Tuo on tosiaan kätevä, ei kestä kauaa laittaa eikä paina tai vie tilaa laukussa paljon mitään :)

  karamelli4: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Miullakin on tapana suosia nimetöntä ja uskoisin että se voisi johtua siitä että vihki ja kihla sormushan on vasemassa nimettömässä niin sitten nimettömiä halutaan koristaa enemmän ja tehdä niistä näyttävämpiä :-)

  Tykkään kovasti näistä lakkauksista :)

  VastaaPoista
 9. Mirka: Tuo on kyllä järkeenkäypä selitys, veikkaisin itsekin sen liittyvän siihen :) Kiitos!

  VastaaPoista