14.1.2011

Suklaamuffinssi


Jatketaanpa taas herkkulinjalla :) Joulun jälkeen on tullut herkuteltua suunnilleen joka päivä jollain herkulla, joten tietenkin oli odotettavissa teeman näkyvän myös kynsissä :D Sain Crayonilta joululahjaksi muffinssipurkin, joka sisältää kosteuttavaa käsivoidetta. Syötävän herkullinen purnukka toimi näiden kynsien inspiraationa.


Valitsin lakkaukseen viisi ihanaa pastellisävyä: vaaleanpunaisen, vaaleansinisen, lilan, mintun ja keltaisen. Tein jokaisella värillä ranskalaisen tipin läpikuultavan shimmernuden lakan päälle. Sitten tein suklaanruskealla lakalla siveltimen avulla "suklaarajauksen" tippeihin. Lopuksi vielä pistelin dotting toolilla jokaiseen kynteen "strösseleitä" ruskealla ja kahdella eri pastellivärillä.


Erittäin helppo lakkaus aloittelevalle nail art -harrastajalle! Tätä tehdessä tulee hyvin harjoiteltua ranskalaisen manikyyrin tekoa. Ruskean rajan voi harjoituksen vuoksi tehdä ensin mahdollisimman oikean tippirajauksen malliseksi ja sitten myöhemmin lisätä "suklaavalumia". Mokat tipin maalauksessa ja rajauksessa eivät haittaa, kun ne menevät kivasti piiloon lopulta!


Näistä lakkauksista tykkäsin itse tosi paljon, värit ovat ihan ehdottomia ikisuosikkejani :) Jos kynsien pituus ei riitä ihan näihin, tipin voikin kääntää vinolakkaukseksi ja näyttää varmasti sekin kivalta!


Lakkoina Wet'n'wildin Light apricot, Snowcrystalin nro. 436, Models ownin Baby blues, Lilac dream, Lemon meringue ja Becca's brown sekä China glazen Re-fresh mint.

Oletko sinäkin rakastunut pastelliväreihin kynsillä?

14 kommenttia:

 1. karamelli414.1.2011 21.37

  Jälleen kerran aivan ihanat lakkaukset. Mä niin rakastan pastellisävyjä. Osaat käyttää paljon mielikuvitusta lakkauksissasi. :D

  VastaaPoista
 2. I-H-A-N-A-T!!!

  Miksen omista ruskeaa kynsilakkaa? :/

  VastaaPoista
 3. herkullisen hienot! Teet kyllä upeita lakkauksia :)

  VastaaPoista
 4. Sulla noita ideoita riittää! Nappaan korvan taakse tämän idean kyllä. :) Ja tietenkin mainitsen sinut inspiraationani, jos ne blogiini päätyvät. :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat, laitoin idean korvan taa. Mulla ei noita pastillisävylakkoja montaa ole. Aina mietin, että tarvis, mutta sitten ostan jotain glitterjuttuja vaan :D Vaikka toimis varmaan glittermuffinitkin.

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtavat kynnet! Tosi suloset :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet ! ♥
  ja ku muffinifriikki oon nii ihastuin
  toho purkkiinkin ensisilmäyksellä ♥

  VastaaPoista
 8. Tosi söpöt kynnet♥

  VastaaPoista
 9. No nyt on ensimmäistä kertaa hienot kynnet sun blogissa. :)

  VastaaPoista
 10. karamelli4, Eve, H, Sanna, Anonyymi: Kiitos <3

  He11u: Ruskea on jotenkin hankala väri.. Täytyy olla täydellisen sävyinen, jotta se olisi ihana :)

  Hantta: Siitä vaan :D

  norppa: Oooh, glittermuffinsseja <3 Glittereillä kannattaa varmaan tehdä kaikista kynsistä samanvärisiä, ettei tule liian sekavanoloiset :)

  Juulia: Samoin teki tämäkin muffinssifriikki :D

  Anonyymi2: Kiitos, kiva että puolessa vuodessa tulee tehtyä edes yhdet hienot kynnet ;D

  VastaaPoista
 11. Tietämätön10.7.2011 21.27

  Myydäänkö Models ownia muualla kuin Seppälässä?
  Saako sitä tilattua netistä?
  Paljonko ne maksavat?
  Ovatko ne laadukkaita?

  VastaaPoista
 12. Tietämätön: Suomessa en ole kuullut muualla myytävän Models owneja kuin Seppälässä. Models ownin omilta sivuilta (https://www.modelsownit.com) voi ostaa lakkoja, mutta ne maksavat siellä vähän enemmän kuin Seppälässä ja lisäksi tulee 10 punnan postikulut (minimitilaus 20 puntaa). Itse olen ollut tyytyväinen kaikkiin ostamiini merkin lakkoihin. Cremelakat ovat välillä hankalia levittää, mutta niin ne yleensä ovat kaikilla merkeillä. Ja jotkut värit (muistelisin jostain neonvihreästä lakasta lukeneeni näin) voivat olla huonommin peittäviä. Mutta omien kokemuksieni mukaan ovat hintaansa nähden olleet aina hyviä ostoksia ja värivalikoima on ihana!

  VastaaPoista
 13. Tietämätön12.7.2011 16.37

  Okei, kiitos tiedosta! :)

  VastaaPoista