28.1.2011

Väripläjäys


Tarkoituksenani oli osallistua näillä lakkauksilla Sonnen Teemalakkauskilpailuun, mutta enpä tietenkään näitä kuvatessa muistanut lisätä sitä tekstilappusta mukaan kuviin..:/ Ja kun tein nämä jo viikko sitten ja tänään olin vasta lähettämässä näitä toisen teeman lakkausten valmistuttua, huomasin virheeni ja oli tietenkin mahdotonta enää kuvata näitä uusiksi :D Noh, katsotaan jos huomenna illalla jaksaa ja ehtii vielä uudet Väripläjäykset askarrella.


Väripläjäyksestä ensin mieleeni tuli kirkkaiden värien yhdistelmä; keltaista, pinkkiä, limenvihreää ja oranssia. Ensimmäinen yritelmäni näillä väreillä oli niin kauhea, että ne menivät heti poistoon :D Päätin sitten lähestyä teemaa minulle tyypillisimmillä väreillä ja heti jälkikin oli itseä miellyttävämpää. Tavoitteenani oli tehdä kaunis lakkaus useammalla eri värillä ilman mustaa, valkoista, tummansinistä, ruskeaa, hopeaa tai kultaista, joita tulee yleensä laitettua lakkaukseen sen yhden tai kahden värikkäämmän lakan lisäksi.


Aloitin lakkauksen purkkapinkillä pohjalla. Sen jälkeen töpöttelin yläkulmiin tummanlilan ja hopeahologrammilakan sekoitusta. Sen jälkeen tummanlilaa siveltimellä kolme pitkää vetoa töpöttelyn päälle. Sekoittelin vielä mintusta ja minttushimmerisestä läpikuultavasta lakasta värin, jota vedin siveltimellä lilojen viivojen päälle. Lopuksi vielä pistelin dotting toolilla jälkimmäistä sekoitusta ja tummanlilaa sinnetänne. Viimeisenä silauksena vielä vaaleanlilat timantit joka kynteen ja valmista tuli!


Lakkoina Rimmelin Portobello pink, Dependin nro. 163, Evelinen tuntematon lakka, China glazen Re-fresh mint ja Aden cosmeticsin nro. 51.


Tässä vielä bonuskuvana salamalla otettu kuva, jossa pääsee tuo holotöpötys enemmän oikeuksiinsa :) Myöhemmin sitten vielä se Mustaa valkoisella -teeman lakkaus, sitten kun kilpailun voittaja on julkistettu, tai aiemmin jos en esikarsintaakaan läpäise!

Oletko sinä osallistunut Sonnen tai muiden blogien lakkauskilpailuihin? :)

4 kommenttia:

 1. Simplesmente lindo!!!
  Parabéns!  bjus.
  http://useihoje.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oon uus lukija :))
  Mun sisko osallistu tohon sonnelan kisaan kans. Harmi että unohit laittaa lapun tohon kuvaan ton lakkauksen nimestä... :( Mutta nää on tosi hienot *w*

  VastaaPoista
 3. Nuo värit toimii tosi hyvin yhdessä, söpöt kynnet :3

  Osallistuin Sonnelan kisaan, ensimmäinen lakkauskilpailu mihin olen uskaltanut osallistua! Nyt vaan pitää odotella nähtäväksi, että millaisia kynsiä muut ovat saaneet aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. KarzU: Tervetuloa vaan :) Ja kiitos!

  Lumi: Kiitos! Oli kyllä tosi upeita lakkauksia tullut kisaan :)

  VastaaPoista