8.1.2011

Minttusuklaata


Vielä on monta joulupukin tuomista lakoista korkkaamatta, ja uusia lakkoja tulee aina vaan lisää jostain hankittua :D Tässä nyt sitten kaksi lahjapaketeista löytynyttä lakkaa. Minttulakan, josta olen haaveillut viime kesästä lähtien, sain Crayonilta (samoin kuin kuvausrekvisiittana toimivan purkin, joka sisältää minttusuklaakonvehteja <3). Ruskean lakan ostin itselleni lahjaksi :)

En omistanut ennestään kuin yhden ruskean lakan, joten tuo oli oikein tervetullut lisä kokoelmaani! Ruskea on väri, jota en yleensä kaipaa kynsilleni, mutta oikeansävyinen ruskea yhdistettynä siihen sopiviin väreihin on mielestäni tosi kiva!


Laitoin alle kaksi kerrosta mintun väristä cremelakkaa. Olen näköjään erityisen taitava saamaan cremelakoilla aikaan ilmakuplia. Vaikka laitoin kaksi ohutta kerrosta lakkaa ja odotin välissä useita minuutteja, silti vain kuplia nousee.. Ruskeisiin kohtiin kuplia ei sitten noussutkaan jostain syystä :S


Koristeluksi tein vinolakkaukset tummanruskealla lakalla ja rajauksen valkoisella koristelulakalla. Tykkäsin tästä väriyhdistelmästä niin paljon, ettei ollenkaan haittaa vaikka olivat muuten hyvin yksinkertaiset. Yleensä viihdyn pisimpään lakkauksissa, joissa on monimutkaisempi koristelu eli enemmän katsottavaa :)


Lakkoina siis ihanat China glazen Re-fresh mint ja Models ownin Becca's brown. Koristelulakkana Kissin White.

Mitä mieltä sinä olet ruskeasta kynsillä?

6 kommenttia:

 1. Tosi söpöt! Ite tykkään tosi paljon muutenkin mintunvihreen / turkoosin ja ruskeen yhdistelmästä. :)

  VastaaPoista
 2. Oih, herkulliset. Nam.

  VastaaPoista
 3. ohoo, taisit pelastaa mut juoksemasta jokaista kauppaa läpi ettimässä kauniin ruskeaa väriä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja tosi herkulliset! :) Itellä ei myöskään ole yhtään ruskeaa, ja en kauheasti yksin käyttäisikään, mutta johonkin yhdistettynä joo. Nyt ei tartte tehdä kalliita hutiostoksia vaan voin mennä ostamaan juuri tuon Models Ownin lakan! :) Joten kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Onpas hienot rekvisiitat! :D On kyl herkulliset kynnetki. Tykkään tosi paljon tost väriyhdistelmäst. Toi ruskeeki on just hyvän ruskee! Mul itelläni on se yks Models Ownin ruskee kans, jonka nimen oon nyt unohtanu, sellanen liilanruskee, se on kans kiva, mut kaikkii vaaleenruskei cremei kyl vierastan. Ne näyttää useimmiten hassulta kynsillä, ellei oo jotenki tosi ovelasti koristellu niit. :)

  PS. Mennää Lontoosee :D

  VastaaPoista
 6. Hantta: Kiitos :) Minttu ja ruskea ovat tosiaan aivan ihanat yhdessä <3

  Sanna: Kiitos!

  keijju, Pinja: Kiva olla hyödyksi :D Tuo Becca's brown on aivan ihanan suklainen ruskea <3

  Crayon: Joo, rekvisiitat oli niin hienot et hyvä ettei kynnet jääny ihan niiden varjoon!! Mäkin vierastan vaaleanruskeita, mut odota vaan, kohta mulla on kuitenkin sellainen :D P.S. Mennään vaan!

  VastaaPoista