22.1.2011

Viidakkokynnet


Idea näihin kynsiin syntyi jo yli kuukausi sitten, mutta nyt vasta sain aikaiseksi toteuttaa ne :D Alunperin mielessä oli vähän tummempi lopputulos, mutta viihdyin näissä vaaleammissa versioissa luultavasti paremmin. Olivathan nämä jopa huimat viisi päivää kynsillä!


Tummanvihreän shimmerpohjan päälle tein siveltimen avulla erilaisia lehti- ja liaanikuvioita kolmella eri vihreällä lakalla. Käytössäni oli vihreä-hopeaglitterlakka, metallinen oliivinvihertävälakka sekä sinivihreä shimmerlakka. Joihinkin lehtikuvioihin lisäsin päälle elävyyttä lisäämään siniseen ja vihreää menevää flakieslakkaa.


Seuraavassa vaiheessa lisäsin kynsitatuointeja kolmelta eri arkilta, kukkia ja perhosia. Oma ohjeeni tatuointien käyttöön löytyy täältä :)


Tykkäsin itse näistä kovasti, vaikka vihreää yleensä vähän vierastan sekä kynsillä että vaatteissa. Silti vain näistä jostain syystä tykkäsin :) Näissä kuvissa poikkeuksellisesti on vuorotellen sekä oikea että vasen käsi, sillä jokaisen kynnen lakkaus on uniikki. Leotaustalla vasen käsi ja ruskealla taustalla oikea.


Lakkoina Dependin nro. 191, Models ownin Green flash, China glazen Mistletoe kisses, Rimmelin Green with envy ja Nfu.Oh'n nro. 40. Kynsitatuoinnit Dazzling nailsilta ja Viva la nailsilta.

Tykästyitkö sinä viidakkolakkauksiin? :)

10 kommenttia:

 1. Tykästyin. Todella kauniit. :)

  VastaaPoista
 2. Tykästyin kyllä! Nää on tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 3. tosi hauskat ja kivan näköset kun joka kynsi on eri näkönen :D

  VastaaPoista
 4. Oiih, ihanat! Ittekki jotenki en oo mitää tummanvihreetä käyttäny, mut vois kokeilla kun nää on ainaki niin hienot :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä nätit, trooppiset kynnet. :)

  VastaaPoista
 6. Muito linda sua arte.
  Amei!!!!
  E já vou linkar teu blog, pra não perder mais!!!
  Amei tudo!


  bjus.
  http://useihoje.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Hei
  Olen kotoisin Brasiliasta, olen seuraavat sinua ja linkin blogiisi minun.
  Vieraile blogiin!

  suukkoja.
  http://useioje.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. leben, H, Celia: Kiitos :)

  kruuna: Joo, itekin tykkään siitä, että jokainen kynsi on erilainen! Kaikissa lakkauksissa se ei vaan aina sovi, tulisi muuten liian sekavat helposti.. Mutta näissä toimii kyllä tosi kivasti, jaksaa itsekin katsella tälläisiä kynsiä pidempään :D

  Rain: Mäkin vähän vierastin tota tummanvihreää aluksi, kun sen sain äidiltä Tukholman tuliaisena. Nyt se on kyllä osoittautunut ihan kivaksi kaveriksi, suosittelen tutustumaan ennakkoluulottomasti! :)

  Usei Hoje!: Kiva, vierailin :)

  VastaaPoista
 9. I'm Lacking: Kiitos!

  VastaaPoista