14.3.2011

Juhlamuffinssit


Sadas lakkauspostaus on tässä! Kuten luvattua, sen kunniaksi huomenna pistän pystyyn arvonnan :)


Sadannen lakkauspostauksen kynsissä piti olla tietenkin juhlahumua.. Juhlan kunniaksi tarjolla on siis muffinsseja! Lakkasin peukalot, keskisormet ja pikkurillit suklaanruskealla lakalla, etusormet vaaleansinisellä ja nimettömät mintulla. Ruskeisiin pistelin dotting toolilla vaaleansinisiä, -punaisia ja minttuja palloja. Muihin leimasin suklaanruskeat muffinssit sekä dottig toolilla pari suklaapalloa.


Aika namit! :) Olen ihan rakastunut tuohon pastellivärien ja suklaanruskean yhdistelmään. Jos saisin valita itselleni neljä lakkaa, joita pitäisi käyttää koko lopun elämän, niin ottaisin todennäköisesti tässä lakkauksessa käytetyt (vaaleanpunaisen vaihtaisin vain Models ownin Pastel pinkiksi, joka on lähes sama väri). Niillä saa niin monta herkullista yhdistelmää tehtyä!


Lakkoina Models ownin Becca's brown ja Baby blues, China glazen Re-fresh mint ja Snowcrystalin nro. 436. Laatta Bundle monsterin BM14 (Crayonilta lainassa, kiitos!).

Jos sinä saisit valita loppuelämäksesi vain neljä lakkaa, mitkä valitsisit?

16 kommenttia:

 1. Mmm tosi herkulliset ;)

  VastaaPoista
 2. Miten saat etusormien kynnet noin pitkiksi ja vahvanoloisiksi? Mulla on ihan törkeen lyhyet ja hauraat kynnet etusormissa, vaikka muissa on paljon vahvemmat? (http://bloginora.blogspot.com/)Ja saako kynnen muotoa 'kynsinauhapuolelta' muokattua mitenkään? :D ah, tosi järkeviä taas puhun tänää. :D Väsymyksen piikkiin ofc.

  VastaaPoista
 3. omista lakoistani Wild&Crazyn Baffin Bay, OPIn punainen, Rimmelin Green with Envyn ja Lumenen Beach Partyn. :)

  Jos saisin ostaa, yhden Models Ownin, China Glazen, koristelulakan ja tämmöi :)

  jjaja kynnet aivan ihanat !! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Enkä edelleenkään tajua, miten kukaan saa tehtyä noin tasakokoisia ja kauniita täpliä. Olen ihan kädetön dotting toolin kanssa :E

  Mun neljä lakkaani olisivat Orlyn Whiteout, Essien Vanity Fairest (koska noilla kahdella tulee upea ranskalainen manikyyri), O.P.I. Diva of Geneva ja ... hmm... ehkä China Glazen Ruby Pumps :)

  VastaaPoista
 5. eeei, nyt mun alko tekee mieli muffinseja! Mut tosi ihanat kynnet kyl <3

  VastaaPoista
 6. En ymmärrä miksen vieläkään oo saanut hankittua ruskeaa kynsilakkaa, kun taas tuli vastaan tämmöiset ihanat herkkukynnet! Ihan mahottoman söpöt ♥

  VastaaPoista
 7. Oijjoih, tykkään! Tosi herkullisen väriset. Itsekin olen nyt viime aikoina innostunut ruskeista lakoista, vaikka niitä ei ennen ole valikoimistani löytynyt.

  VastaaPoista
 8. nää on tosi suloset ja herkulliset! :)

  VastaaPoista
 9. Söpöt, onneks meillä just leivottiin muffinsseja, niin että muffinssi himon saa laannutettua.. ;)

  VastaaPoista
 10. Mansikka, Pinja, nailHai, Tepaz, H: Kiitos :)

  Nora: Olen tekemässä lähiviikkoina postausta aiheesta, vastaus ensimmäiseen kysymykseesi siis luvassa pian :) Enpä ole kuullut kynnen muodon muokkaamisesta 'kynsinauhapuolelta'.. Lähinnä sitä kynsinauhojen työntely kynsinauhapoistoaineen käytön jälkeen!

  Papu: Itse teen pallot dotting toolilla niin, että pistän lakkaa alustalle ja kastan dotting toolia siihen lakkatippaan. Sitten yritän mahdollisimman vakaalla kädellä pistää toolilla lakkatipan kynnelle. Tasaisimman pallon saa kun tool ei kosketa kynnen pintaa, eli lakkaa täytyy olla sen verran paljon toolissa, että se osuu kynteen ennen toolia :) Ei kuitenkaan liikaa, ettei se tipu minne sattuu!

  Keijju: Arvaa vaan himottiko mua muffinssit kaikki ne päivät, kun oli nää kynsissä :D

  Mira: Suosittelen ehdottomasti hankkimaan tuon Becca's brownin, se on upea!

  Niniane: Ruskea ei tosiaan ole mikään ykkösvalintani väreistä, mutta tuo on niin ihana! Pitäisi varmaan jossain vaiheessa kokeilla muitakin ruskeita, ehkä muitakin kivoja löytyisi :)

  KarzU: Epäreilua, joku sais mullekin leipoa muffinsseja kun en itse ehdi :D

  VastaaPoista
 11. tosi söpöt kynnet :--) ♥

  VastaaPoista
 12. Ihanat kynnet :). Jaa'a, mitkähän neljä lakkaa mä valitsisin...vaikea valinta. Omistan niin monta. Varmaan ne olisi joitain Dependin lakkoja vaikka ei kait ne maailman parasta laatua ole

  VastaaPoista
 13. syötävän söpöt kynnet <3

  VastaaPoista
 14. nilla, Sonjaa: Kiitos :)

  Hansku83: Dependillä on kyllä monia ihania värejä, vaikkeivat tosiaan ole mitään parasta laatua!

  VastaaPoista