28.3.2011

Merenneito


Tilasimme Crayonin kanssa Accessorizelta lakkoja sekä meille itsellemme että Dazzling nailsille. Jo useamman kuukauden olen himoinnut kyseisiä lakkoja ja viimein sain yhden niistä omaksi! Ja toisen yhteishuoltajuuteen Crayonin kanssa :) Tämän ja kolme muuta löydät Dazzling nailsilta.


Itselleni valkkasin aivan ihanan Mermaidin, joka on dupe (eli kopio) Orlyn Halley's cometista (ja muiden lakkamerkkien vastaavista). Olen ihaillut sitä ja muita dupeja siitä netissä jo ikuisuuden, joten oli minunkin jo aika saada oma versioni siitä :) Ja tämä on kyllä todella ihana <3


Kovin kummoisia koristeluita tämä lakka ei kaipaa, joten vedin yksinkertaisesti kolme koristeviivaa mustalla vinottain ja kahden niistä väliin kolme valkoista pistettä.


Lakkoina Accessorizen Mermaid, Kissin Black ja White.

Omistatko sinä jo jonkun lakkamerkin version tästä ihanasta lakasta?

5 kommenttia:

 1. Onpa kyllä nätti lakka! Ite en oikeen osaa tollasia käyttää, mä oon vähän enemmänkin semmonen creme- ja shimmerlakkojen ystävä. :)

  VastaaPoista
 2. I have to unsubscribe your blog... Your nails are always the same, your pictures are bad and this blog is just boring. sorry.

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon kuolannut sen orlyn holley's cometin perään, en ollukkaan vielä kuullut että siitä on tehty kopioita... *w*

  VastaaPoista
 4. yksinkertaiset, mutta nätit kynnet! kiva sävy ja kimalteisuus :)

  VastaaPoista
 5. Hantta: Varo vaan, kyllä se mielipide vielä muuttuu ;) Itse vannoin viime kesänä myös cremejen ja shimmerien vaaleiden ja kirkkaiden lakkojen nimeen, mutta nykyään skaala on jo paljon suurempi!

  Anonyymi: Sorry you feel this way, hope you find something more worth following :)

  KarzU: Kopioita löytyy ainakin OPIlta, Zoyalta ja Essenceltä :)

  Sonjaa: Kiitos :)

  VastaaPoista