13.3.2011

Mystistä!


Nämä lakkaukset tein pikaisesti yhdeksi päiväksi, kun edelliset lakkaukset jo kyllästyttivät ja olivat kärsineetkin jo.


Kaivoin esille tummansinisiä ja -liloja lakkoja ja valitsin kolme niistä liukuvärjäykseen. Aloitin Lunar eclipsellä, joka on ihana tummansininen, joka tietyssä valossa näkyy lilana. Seuraavaksi töpöttelin päälle Yesensyn tuhtia sinililaa lakkaa, jonka jo aiemmin tuskailin kuivuvan törkeän hitaasti! Sen päälle lisäsin vielä alelöytö Gasolinea, joka oli kaikista liloin lakoista. Liukuvärjäyksen jälkeen otin esille tummansinisen, mustan ja hopeaglitterisen koristelulakan ja ryhdyin vetelemään kynsiin enemmän tai vähemmän kiekuroita viivoja.


Kiireen takia sain aikaiseksi mukavasti ilmakuplia.. Ja keskisormesta mystisesti kului päivän aikana huomattavasti enemmän lakkaa pois kuin muista kynsistä :S


Lakkoina siis Orlyn Lunar eclipse, Yesensyn nro. 44, Goshin Gasoline sekä Kissin Pearl blue, Black ja Silver glitter.

Ilmakuplia ja mystisiä kulumia, löytyykö kohtalontovereita? :D

3 kommenttia:

  1. Onko sulla enemmänkin noita Yesensyn lakkoja? :) Meillä oli jossain vaiheessa ainakin tuossa kirpparilla noiden lakkoja, ihan uusia siis. Yksi sieltä mukaan tarttui, kun en ollut oikein varma laadusta, enkä osaa vieläkään sanoa siitä mitään. :D Mitä oot tykännyt?

    VastaaPoista
  2. Mawwi: Mulla on tuon lisäksi yksi vihreä shimmerlakka ja yksi kultaglitterinen koristelulakka Yesensyltä. Tuo on ihanan värinen, helppo levittää ja peittävä, mutta kuivuu todella hitaasti siis! Vihreä on aivan ihana, sitä rakastan :) Kultaglitterinen on ok lakka, glitteriä voisi olla enemmänkin. Yleisesti ottaen suosittelen siis, hintaan nähden ovat olleet hyviä :)

    VastaaPoista
  3. Jesh, täytyy kattella noita lisää :) Vihreä on ♥!

    VastaaPoista