17.3.2011

Piilottelua


Käväisin viime viikonloppuna taas äidin luona ja samalla juhlin serkkujen synttäreitä. Mukaan lähti kolme lakkaa ja koristelulakka, jotka sopivat viikonlopun vaatteisiin. Idea ei ollut vielä selvä reissulakkoja valitessa, joten vasta paikanpäällä syntyi lopputulos.


Ensin tein kaikista kynsistä samanlaiset. Sitten ajattelin koristelulakalla lisätä pari pistettä vielä nimettömiin, mutta onnistuin suhraamaan ne pahasti.. En jaksanut aloittaa nimettömän laittoa alusta, joten hätäratkaisuna syntyi kokonaan sininen nimetön. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun koristelulakalla maalasin koko kynnen :D


Muissa siis alla shimmerinen vaaleanlila lakka, vinokärkinä sinistä ja pinkki-vaaleansinistä glitteriä, rajaukset sinisellä koristelulakalla. Nimettömissä koristelulakalla maalattu koko kynsi ja kärjissä töpötelty pinkki-vaaleansini glitteriä.


Lakkoina Dependin nro. 222, Evelinen nro. 338, Sinful colorsin Frenzy ja Kissin Pearl blue.

Miten sinä toimit? Poistatko aina epäonnistuneet lakkaukset, keksit hätäkorjauksia vai suosiolla katselet niitä epäonnistuneita lakkauksia päivän tai useamman?

6 kommenttia:

 1. Oi ihanat! Mäki oon kerran lakannut koko kynnen koristelu lakalla... :'D Aika jännä kokemus ;) Rakastan tota glitteri lakkaa, mistä ostit?

  VastaaPoista
 2. Noh, tänään kävi just niin ettei alkuperäinen suunnitelma onnistunut (koristelulakan sudin kanssa on vielä opittavaa...) ja piti sitten keksiä jotain muuta. Eli mieluummin koetan jotain hätäkorjauksia =)

  VastaaPoista
 3. KarzU: Tuon glitterlakan ostin Kauneusmessuilta viime syksynä, mutta vastaava löytyy esim. Wild and crazylta, jota saa Seppälästä :)

  nova: Mullakin kesti koristelulakan sudin käytön oppiminen jonkun aikaa, vasta parin kuukauden päästä sain omasta mielestäni riittävän suoria viivoja aikaiseksi. Ja vasemmalla kädellä oppiminen kesti vielä kauemmin :D Nyt opettelen sitten niitä pallojen tekemistä niillä vähitellen..

  VastaaPoista
 4. Riippuu tilanteesta, jos oon jo kaikki muut kynnet saanut tehtyä ja ne on onnistunu hyvin, niin sit teen sen yhden uusiks, muutoin koitan soveltaa jotain 'taiteellista' siitä mokasta. :)

  Pisteitä on muuten tosi kätevä tehdä ihan itsetehdylläki dotterilla, esim kuulakärki kynän päällä pystyy tekemään tosi tasasia! :)

  VastaaPoista
 5. I'm Lacking: Kiitos :)

  LeCianne: Ite oon käyttänyt aikoinaan dotting toolina nuppineulan nuppipäätä ja silmukkakoukkuakin :) Nykyään on kyllä jo ihan oikeat dotting toolit käytössä, tuolloin reissussa vaan ei ollut mukana, niin kokeilin suoraan koristelulakalla pisteiden tekemistä. Ei onnistunut kovin hyvin :D

  VastaaPoista