7.3.2011

Helteitä odotellessa...


Vaikka olen nauttinut ihanasta lumisesta talvesta, alkaa olla jo ikävä kesää.. Olen aikamoinen vilukissa, joten rakastan kesää! Viime kesä oli aivan huippu, oli ihanaa kun oli monen monta päivää jolloin ei kertaakaan paleltanut, vaikka vaatetta oli vähän. Olen meinaan joskus istunut kesällä rannalla lapaset kädessä, sitä ei tarvinnut viime kesänä harrastaa :D Kaipuu kesään pääsi sitten näissä lakkauksissa valloilleen.


Ostin Tallinnasta ihanan Lighthousen ja ajatuksenani oli käyttää sitä. En oikein tiennyt mihin yhdistäisin keltaisen lakan, en halunnut helppoa mustaa taikka valkoista. Nähtyäni tämän Veeun lakkauksen, syntyi idea :) Alle töpöttelin ihanaa keväänvihreää lakkaa ja päälle laitoin kaksi kerrosta Lighthousea. Nimettömiin ja peukaloihin iskin kukkafimot. Sitten pistelin dotting toolilla vielä pinkkejä palluroita joka kynteen.


En tiedä huomasiko kukaan, mutta ensimmäisessä kuvassa on poikkeuksellisesti oikea käteni :D Normaalistihan kuvaan aina vasempaa kättä, sillä siinä on yleensä onnistuneempi lopputulos. Kuvasin nämä lakkaukset parin päivän käytön jälkeen ja oikean käden peukalosta oli ehtinyt tipahtaa jo fimo irti, kiitos yhden ainoan päällyslakkakerroksen. Tässä kuvassa taas oikea käsi, kun fimokohta ei kameraan näy :D


Lakkoina Yesensyn nro. 49, China glazen Lighthouse ja Rimmelin Portobello pink. Fimot Dazzling nailsilta.

Kuka muu kaipaa jo kesää ja yli 25 astetta? :)

7 kommenttia:

 1. Oi, olet eka jolla näen Yesensyn lakkaa. :D Minulla on noita neljä kun ostin kirpparilta.
  Tykkäsitkö?

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat kynnet.:) Sain inspiraation noista, pitää kattoo josko toteuttaisin samantapaiset jossain vaiheessa kevättä.:)

  VastaaPoista
 3. voi, kevättä on meilläkin päin jo rinnassa! Ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit kynnet :) Täällä ainakin aurinko paistaa nyt ni eiköhän se lumikin rupee sulamaan ja kevät tulemaan. Ainakin toivottavasti.

  VastaaPoista
 5. Täällä missä mä asun oli tänää yli 30*C lämmint, aika normaalia.. 8) Kivat kynnet! (ja en ollu iha varma laitoinko jo kommentin...)

  VastaaPoista
 6. Haluaisimpa tietää miten saat kyntesi kasvamaan noin nätisti pitkiksi? Itsellä tuppaa katkeamaan tai liuskottumaan vaikka kuinka yritän pitää hyvänä. Etenkin keski ja etusormissa minulla on aivan onnettomat kynnenrääpäleet. jotain vinkkiä siis kynsien kasvattamiseen :)

  VastaaPoista
 7. nailHai: Mulla on parikin Yesensyn lakkaa. Ensimmäinen (tässä postauksessa) on aivan ihana, rakastuin siihen heti <3 Toinen on ihan jees, mutta kuivuu aivan tajuttoman hitaasti. Ja kolmas on kultahileinen koristelulakka, joka on ihan ok :)

  Emmi: Kiitos, ja kiva kuulla että sait inspiraation :)

  Eve: Kiitos!

  Rain: Täällä on jo paikoitellen suliakin paikkoja maassa, ihanaa!

  KarzU: Mullekin kelpais, olen kateellinen! Ja kiitos :)

  Anonyymi: Voisin tehdä aiheesta lähiviikkoina postauksen :)

  VastaaPoista