5.3.2011

Rakastuin mä glitteriin


Olen tainnut tämän blogin historian aikana rakastua glitterlakkoihin vähitellen enemmän ja enemmän.. Silti vasta vähän aikaa sitten lakkasin kynteni kokonaan glitterlakalla ensimmäistä kertaa! Siitä viisastuneena piti toteuttaa sama taas uudestaan, repäisevämpänä versiona tietenkin :D


Kaivoin siis esille kaikki värilliset glitterlakkani, joissa on samanlaista isompaa ja pienempää glitteriä seassa. Näitä lakkoja omistan neljä, joten piti keksiä mitä viidenteen kynteen laittaisi. Päädyin sitten lakkaamaan jokaiselle kynnelle ensin kerroksen tai kaksi värilakkaa ja sen päälle kaksi kerrosta glitterlakkaa. Muihin kynsiin väri- ja glitterlakka tuli suurinpiirtein samoissa sävyissä, mutta vaaleanpunaisen glitterlakan alle laitoin nimettömään pinkkiä ja peukaloon vaaleanlilaa lakkaa, jotta jokainen kynsi olisi eri värinen!


Monivärisyyden ja kimalteen lisäksi halusin tietenkin vielä koristelut, jotka yhtenäistäisivät mutteivat enempää sekoittaisi lakkausta. Päädyin siis kaivamaan esille vanhat rakkaat koristelulakkani, joilla vetäisin parit vedot ja olin oikein tyytyväinen lopputulokseen :)

Lakkoja oli käytössä yli kymmenen kappaletta, joten poikkeuksellisesti ne nyt kahdessa eri kuvassa!


Glitterlakkojen alla Models ownin Lilac dream ja Baby blues, Sinful colorsin Cloud 9, Dependin nro. 54 sekä Rimmelin Portobello pink.


Päällä China glazen Preppy pink, Sinful colorsin Ufo ja Blue ocean, Wild and crazyn Wild & desperate sekä Kissin Black ja White.

Kuorrutatko sinäkin silloin tällöin kyntesi kokonaan glitterillä?

9 kommenttia:

 1. hah, mä oon huomannu tän saman I <3 glitterlakat ilmiön joka kevät! Tälläkin hetkellä kynnet täynnä glitteriä kun halusin testaa uutta lakkaani (:

  VastaaPoista
 2. Whii ihania värejä! Kuorrutan ehdottomasti kokoglitterillä, se saa kynnet nini näyttäviksi! :)

  VastaaPoista
 3. Uh kyllä, glitter<33 Kynsissä täytyy olla jotain kimaltavaa, edes ihan vähän. :P

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakat kevätkynnet! Nuo varmasti piristävät ankeintakin päivää :) Käytän itse aika kitsaasti glitteriä, kun vihaan niin kovasti sen jynssäämistä kynneltä... :/

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kynnet! Etenkin tuo vihertävänturkoosi on mieleeni

  VastaaPoista
 6. Uijui mitkä kynnet, niiiin keväiset ja raikkaat :).

  VastaaPoista
 7. Keijju: Keväällä glitterit taitaa olla tosiaan huokuttelevimmillaan :)

  Sonne: Mä ihmettelen miksi mulla kesti näin kauan ennen kokoglitterkuorrutusta :D

  nailHai: Oon lähes aina täysin samaa mieltä :D

  Papu: Piristivät tosiaan! Itse poistin nuo folion ja Dependin sinisen avulla, lähti erittäin helposti, suosittelen kokeilemaan :)

  salla: Joo, se on varmaan mun suosikki myös :)

  Panda: Kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Haaaaaaa, ihania värejääää *w* Mistä voisin löytää?? Kerta kaikkiaan ihanat!!

  VastaaPoista
 9. KarzU: Seppälästä, Kicksistä ja Sokokselta noita olen löytänyt :) Ja glitter Sinfulit ovat Kauneusmessuilta viime syksyltä, China glaze Tallinnasta!

  VastaaPoista