11.2.2011

Kokoglitteri


Hankin viime huhtikuussa itselleni Konadin aloituspakkauksen (leimausvälineet, pieni musta ja valkoinen lakka, päällyslakka ja m36 laatta) sekä laatan s10. Innoissani aloitin leimaamisen, mutta totesin sen olevan turhan sotkuista ja helposti epäonnistuvaa. Siksi leimausvälineeni jäivät pitkäksi aikaa pölyttymään ja tämän blogin historian aikana onkin ollut vasta muutamat leimaukset ennen tätä vuotta.


Uudelleensyttyneestä leimausinnostuksesta syytän Crayonia ja Sallaa. Alku innostukselle syntyi uudenvuodenaattona, kun Crayon leimasi kynsiini tähtiä omilla laatoillaan. Lisää tuulta purjeisiin pisti Salla, joka jakoi blogissaan omat Konad -kokemuksensa, joten päätin minäkin hänen kokemuksestaan rohkaistuneena antaa Konadeille taas mahdollisuuden.


Noh, kokeilin leimausta sitten taas Mustaa valkoisilla -lakkauksissa ja yllätyin, kuinka kivutonta se leimaus olikin. Sen jälkeen onkin ollut jokaisissa lakkauksissa leimoja toisia kisakynsiä lukuunottamatta :D Kahdet edelliset on tehty omilla laatoilla, nämä ja seuraavat Crayonilta lainatuilla Bundle monsterin laatoilla. Jos tämä innostus ei tästä pian laannu, täytyy harkita jo omien lisälaattojen hankintaa...tai Crayonin laattojen omimista ;D Vähän on vielä leimojen kohdistamisessa harjoittelemista, mutta saan jo kuvat siirtymään laatalta kynnelle suurinpiirtein kokonaisina lähes joka kerta!


Simppelissä lakkauksessa pohjalla Wild and crazyn Wild & desperate (joka on muuten aivan hirvittävää venyvää limalakkaa, erittäin ihastuttava ensituttavuuteni merkiltä.. Ja ensimmäinen kerta, kun pelkästään glitterlakkaa kynnellä, yleensä sitä on vain koristelussa!), päällä leimaus Konadin valkoisella ja BM04 laatalla.

Leimaus, ihanaa vai kamalaa? :D

8 kommenttia:

 1. Mulle on kanssa matkalla tuollainen Konadin aloituspakkaus, siinä versiossa ei vaan tosin tuota päällyslakkaa tule mukana. Täytyy varmaan kyllä se niiden ihan oma päällyslakkakin hankkia. Mutta pääseepähän edes vähän jo sitten harjoittelemaan tuota leimailua! :D Että ihan innolla odotan sen paketin saapumista.

  Mulla on muuten kanssa tuota Wild and Grazyn lakkaa, ja se kyllä on ihan hirveää venyvää liimaa.. Muut lakat mitä minulla tuolta merkiltä on, niin ovat sitten kyllä ihan hyviä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat glitterit! Mulla ei oo vielä mitään konadia.... :/ Vaikka käteviä olisivatkin, pitää ettiä kait jotain... :)

  VastaaPoista
 3. Konadit on ihana keksintö :D Ite käytän niitä suunnilleen jokaisessa lakkauksessa, koska niil saa niin kivaa jälkeä (---: ♥ ps. ihana toi Wild and Crazyn lakka !

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis lakkaus~

  Multakin löytyy tuo Wild & Desperate, melkoista mönjää se on. En ole kyllä ihan kamalasti käyttänyt vielä tähän mennessä, vain koristeluissa. Näyttää kyllä tosi kivalta näin koko kynnellä. Montako kerrosta vaati tuollaiseen peittävyyteen?

  VastaaPoista
 5. Oon itse harkinnut kauheasti Konadeja, mutta pelkään että niihin jää koukkuun ja kaikki käsin maalaamiset jäis unholaan :D ..mutta mielenkiinnosta kuitenkin että mistä oot ostanut tuommoisen aloituspakkauksen ja paljon on maksanut?

  VastaaPoista
 6. Itsekkin ostin tuossa jonkinnäköisen aloituspakkauksen ja lisäksi yhden lisälaatan ja mustan lakan. Olin lukenut netistä paljon kaikkia kommentteja ettei leimaus onnistu ja pitäisi viilata leimasinta ja plaaplaaplaa... Itse kokeilin ilman mitään erityistouhuja ja heti onnistui :D En sitten tiedä opinko vahingossa heti oikean leimaustavan tai jtn :P Sotkuista puuhaa se kyllä on ja konadin oma päällyslakka pitäisi ostaa. Muut päällyslakat tuppaavat vähän sotkemaan kuviota jos ei ole tarkkana :)

  VastaaPoista
 7. IHANA BANNERI JA IHANA UUSI ULKOASU !!!!

  VastaaPoista
 8. Heidi: Joo, kannattaa minusta aloittaa jollain pienellä aloituspakkauksella ja sitten ostella lisää, kun tietää että tulee jatkossakin leimailtua :) Ja kuulemani mukaan Wild and crazyjen pitäisi olla ihan hyviä lakkoja, joten vähän yllätti kun ensimmäinen merkin lakkani olikin tuollaista jöötiä :D

  KarzU: Käsinkoristelulla pärjää kyllä pitkälle, itsekin olen tehnyt koristelut kaikilla muilla tekniikoilla ennen tätä innostusta ja paria aiempaa yritystä lukuunottamatta :)

  cottoncandy: Konadit on kyllä käteviä, mutta itseäni ärsyttää niiden sotkuisuus :D Usein nopeammin ja helpommin saa jollain koristelulakalla tehtyä koristelun kuin Konadeilla.. Mutta kiva kun on vaihtoehtoja :)

  Lumi: Kiitos! Kolme kerrosta laitoin tuohon :)

  Eve: Ostin tuon aikoinaan nelly.comista ja maksoin siitä 20,90e. Nykyään on siellä näköjään euron halvemmalla: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/konad-nail-art-553/t-set-553031-1/

  Sareaws: Onnittelut sinulle, olisipa mullakin alkanut leimaus yhtä helposti :D Itse olen välillä jättänyt laittamatta kokonaan päällyslakan leimauksen päälle, etten vaan sotkisi sitä.. Eli olen laittanut päällyslakkaa kynnelle ennen leimausta, antanut kuivua ja sitten vasta leimannut. Ei ole ainakaan tähän mennessä leimaukset kuluneet nopeammin pois tms. :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  VastaaPoista