16.2.2011

Kiekuroita pisteillä


Leimausinnostuksen jälkeen siirryin takaisin vanhojen tuttujen koristelulakkojen pariin <3


Vaaleanvihreä hologrammilakka ei olisi välttämättä kaivannut mitään erikoisempia lisäkoristeita, joten päädyin käyttämään koristelussa vain mustaa väriä. En osaa olla enää nykyään pelkällä lakalla, tuntuu niiin tylsältä vaikka olisi kuinka ihana lakka kyseessä :D


Yksinkertaisesti vedin vain koristelulakan ohuella siveltimellä kiekuraviivoja kaksi kappaletta jokaiseen kynteen ja sitten pistelin sinne tänne mustia pisteitä parilla erikokoisella dotting toolilla. Helppoa ja nopeaa!


Lakkoina Golden rosen nro. 115 ja Kissin Black.

Lähden huomenna töistä suoraan reissuun Tallinnaan. Löytyykö teiltä vinkkejä, missä Tallinnassa kannattaa käydä etsimässä kivoja ja edullisia kynsijuttuja? Itse kun olen käynyt siellä vain kerran aiemmin, ja sekin oli ysiluokan luokkaretki, joten ei ole pahemmin tietoa kaupoista ja niiden tarjonnasta :D Ajastin seuraavan postauksen perjantaille, kun noita ystävänpäivää edeltäviä lakkauksia on vielä yksi jäljellä!

Onko yksinkertainen (ja helppo ja nopea) kaunista vai tylsää?

4 kommenttia:

 1. Nää teki miulle heti ekana *wow* efektin, siulla on vakaa käsi :) Mutta itestä myös yksinkertainen on kaunista ja jos äiteltäki kysytää nii hää sanois et yksinekrtane on parempi :) Mut ihte oon enemmä sitä mieltä et yksinkertasia juttuja on välillä kiva tehä ja sillee :--)

  VastaaPoista
 2. less is more! ainakin tässä tapauksessa :) todella kauniit kynnet ihan vain noin yksinkertaisuudessaan, enemmät koristelut olis vaan pilannut :)

  VastaaPoista
 3. Kantsii käydä Viru keskuksessa. Siellä ala aulassa tai mikä keski aula onkaan, niin on Konad koju, jossa myydään konad tavaroita.

  VastaaPoista
 4. Mirka: Kiitos <3 Vähitellen kädet on oppineet vakaiksi, nykyään saa vasemmallakin tehtyä suurinpiirtein sen mitä haluaa :D Ite tykkään välillä tehdä jotain simppeliä, mutta joskus on taas tosi kiva näpertää pitkään monimutkaisempia juttuja!

  J: Aluksi mietin tuohon jotain monimutkaisempaa ja monivärisempää, mutta onneksi päädyin lopulta tuohon! :)

  Anonyymi: Kiitos vinkistä, kävin katsastamassa kojun :)

  VastaaPoista