3.2.2011

Mustaa valkoisella


Tässä nyt esittelyssä Mustaa valkoisella -teemaan tekemäni lakkaukset Sonnen kilpailuun. Perusteluni lakkaukseen kuuluivat näin:

"Lähdin etsimään inspiraatiota Mustaa valkoisella -lakkauksiin googlaamalla sanat "black white". Kuvien joukosta nousi suosikiksi nopeasti tämä, joten otin tuon kuvan esikuvaksi näille lakkauksille. Sallin itselleni harmaan käytön mustan ja valkoisen lisäksi, sillä mustaa ja valkoista sekoittamallahan saa harmaata :) Toteutin lakkauksen sienen, koristelulakan ja Konadien avulla."


Pohjalle laitoin tummanharmaata lakkaa. Töpsäisin päälle satunnaisiin kohtiin valkoista lakkaa.


Valkoisen jälkeen samalla tekniikalla ensin vaaleampaa harmaata ja sitten vielä mustaa.


Sitten vielä satunnaisia viivoja mustalla koristelulakalla. Viimeisenä leimasin vielä perhosen jokaiseen kynteen.


Itse tykkäsin kovasti näistä kynsistä ja tosiaan vähän harmitti, etten näillä jatkoon päässyt. Ei näillä kuitenkaan olisi voitettu, niin upeita luomuksia kisassa on mukana! Tästä näet kilpailuun lähettämäni kuvan, joka on vähän näitä blogissa olevia isompi.


Eniten ehkä harmittaa se, ettei näitä tullut pidettyä kuin reilu vuorokausi, sillä halusin vielä väkertää Väripläjäyksetkin kilpailun viimeisenä iltana. Niistä ei tullut yhtään niin kivat, olisi kannattanut vaan pitää nämä ja ihastella näitä kauemmin!


Lakkoina Dependin nro. 194 ja 39, Kissin White ja Black sekä H&M:n Happy grey. Konadin laatta on m36.

Oletko sinä kokeillut töpöttelyä muissa tyyleissä kuin liukuvärjäyksessä?

10 kommenttia:

 1. Nää on kyllä tosi upeet! Hyvin olet toteuttanut nämä :)

  VastaaPoista
 2. Hän oli hyvin kaunis.
  Olen todella nauttinut siitä.


  suukkoja
  http://useihoje.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. No ainakin minusta nämä olisivat ansainneet finaalipaikan, niissä valituissa on useammatkin, jotka olisin itse jättänyt pois näiden tilalta. Todella upeat kynnet :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä hienot! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Voitko vielä näyttää sen sun Väripläjäyksen??

  VastaaPoista
 6. Sori, en jostain syystä muistanu että näytit sen jo... Varmaan ku on kaikkee meneillään, lento suomeen lähtee tänä yönä..

  VastaaPoista
 7. H, Usei Hoje!, Sanna, Eve, I'm Lacking: Kiitos <3

  Papu: Olen samaa mieltä ;D Kisassa on tosi monia upeita lakkauksia, joille nämä häviävät sata-nolla, mutta muutamia en ihan ymmärrä..

  KarzU: Näytin ensimmäisen versioni juu jo :) Juuri postasin tokat versiot, jotka siis lähetin kilpailuun. Ensimmäiset unohdin kuvata sen lapun kanssa :D

  VastaaPoista
 8. Heippa!

  Tulin vasta vierailulle ja onneksi tulinkin! Voi juku miten makeita kynsiä, mut nää kynnet oli ne mitkä pysäytti minut kirjottamaan. Noi on niin sen näköset, et ne voi keikkua minunkin sormien päissä. :D Hienot on!

  VastaaPoista