25.2.2011

Uusinta


Nämä lakkaukset syntyivät halusta käyttää uutta vaalean lilaa lakkaa. Teki mieli myös käyttää enemmän tuota ihanaa tummempaa lilaa glitterlakkaa, jota on tullut aiemmin käytettyä vain näissä lakkauksissa vähäsen kärjissä vain.


Aluksi ajattelin tehdä glitterlakalla vain ranskalaiset kärjet tai liukuvärjäyksen, mutta siinä olisi taas tullut käytettyä lakkaa suht vähän. Mietin muita vaihtoehtoja ja mieleeni muistuivat nämä lakkaukset, joista kopioin sitten idean suoraan. Jätin vain rajauksen pois, koska onnistuin tekemään vedoista tarpeeksi suoria eikä rajauksia tarvinnut epäonnistumisten piilottamiseen :D Ja pääsipä ihanat lakat enemmän esille simppelimmässä versiossa.


Tuo violetti glitterlakka on niin ihana <3 Siinä on lilalla läpikuultavalla pohjalla lilaa ja hopeista miniglitteriä ja sitten isompia vähän hologrammisia glittereitä siellä täällä. Isoja glittereitä saisi olla vähän enemmänkin, nyt niitä ei ihan joka kynnelle eksynyt.. Kun taas toisissa oli useampikin :P


Lakkoina Dependin nro. 222 ja Yes loven nro. 6.

Teetkö aina uudenlaisia lakkauksia vai vaihdatko useammin vain värejä muttet tyyliä? Vai pysyykö jopa väritkin aina samoina? :)

2 kommenttia:

  1. mistä noita yeslove - lakkoja voi ostaa? (: mun tulee aika usein tehtyy samantyylisii lakkauksii, mut pyrin aina vaihtaa värejä :) kuitenkin jos muistan joidenkin värien sopineen hyvin yhteen, hyödynnän sitä yleensä juhlatilanteissa!

    VastaaPoista
  2. keijju: Yes loveja itse olen löytänyt Turusta parilta kirpparilta uusien myyjien hyllystä. Ja noita glittereitä (esim. juuri tuo lila, on vain erimallisessa pullossa) löytyy Dazzling nailsilta http://dazzlingnail.blogspot.com/p/lakat.html :) Ite tykkään tehdä mahdollisimman erilaisia lakkauksia, ja jos tulee samantyylisiä niin täytyy yrittää aina jotain uutta keksiä siihen lisäksi :D Täysin samaa lakkausta ei ole ollut kertaakaan sen jälkeen, kun aloin koristeluja harrastaa enemmän..

    VastaaPoista