19.2.2011

Glitterkärjet


Toinen simppeli koristelu toisen perään :) Ajan ja ideoiden puuttuessa on kiva tehdä vaihteluvuoksi jotain yksinkertaisempaakin.


Pohjaksi laitoin pari kerrosta lilahtavaa vaaleanpunaista lakkaa (?). Erikoisen värin päälle oli jotenkin hankalaa keksiä sopivaa koristelua, kunnes muistin irtoglitterin. Sutaisin siis kärkiin pikakuivattajaa ja nostelin viuhkasiveltimen avulla glitteriä päälle. Valkoinen glitteri kimaltelee ihanasti sinisenä ja vihreänä ja se sopi tuohon lakkaan tosi kivasti!


Ajatuksena oli vielä nimettömään leimata tai käsinmaalata jotain kuviota, mutta annoin lopulta näiden jäädä näin.


Lakka Casuellen tuntematon, irtoglitteri Kauneusmessuilta ostettu.

Tämä postaus on 90. tässä blogissa ilmestynyt postaus, jossa esittelen lakkauksen. Kun 100. lakkauspostaus ilmestyy, pistän pystyyn arvonnan :) Palkinto tulee olemaan jotain vähän isompaa kuin edellisten arvontojeni. Jos haluat varmistaa yhden lisäarvan itsellesi, liity ennen sitä lukijakseni! Arvonta tulee jokatapauksessa olemaan vain lukijoille, mutta lisäarvan saavat ne, jotka ovat olleet lukijoita jo ennen arvonnan alkua :) Eli jos on ollut tarkoituksena tehdä Bloggeriin tili ja liittyä lukijakseni, se kannattaa tehdä nyt kun siitä on luvassa pientä hyötyä pian!

Ärsyttää muitakin se, kun lakkapullosta ei löydy värille nimeä eikä edes numeroa? >:(

3 kommenttia:

 1. Mua ärsyttää jo se, jos lakoilla ei ole kunnollisia nimiä, vaan pelkät numerot.. puhumattakaan sitten siitä, että ei ole edes niitä numeroita >_<
  Mutta sievät ja simppelit kynnet. Tuo valkoinen glitterpöly on niin kaunista!

  VastaaPoista
 2. Joo, samoin ärsyttää. Mun mielestä se nimi on puolet hauskuutta ja samalla käyttämänsä kynsilakan muistaakin paremmin. Onneksi mulla ei ole yhtään ilman numeroa, se nyt vasta olisikin kaiken huippu!

  Kiva nähdä vähän yksinkertaisempiakin kynsiä välillä, tuo vaaleanpuna-violetti sävy on kaunis.

  VastaaPoista
 3. Lumi: Joo, saisivat nimetä kaikki lakat jotenkin! Itsekin tykkään kovasti tuosta glitteristä, olisi ehdottomasti useammin käytössä ellei olisi niin epäkäytännöllistä..

  pupupupu: Ite tykkään joskus käydä kaupassa vaan katselemassa niitä nimiä :D Numerolliset on niin tylsiä! Onneksi tuo lakka on niin nätti, niin se saa nimettömyytensä ja numerottomuutensa anteeksi <3

  VastaaPoista