21.2.2011

Kullan kimallusta


Näillä kynsillä lähdin Tallinnaan viime perjantaina. Idea lakkauksiin lähti minun ja Crayonin yhteysomistuksessa olevasta mekosta, joka lähti mukaan reissuun. Se ei kyllä eksynytkään päälle, kun sopivaa tilausuutta ei tullutkaan :D


Alla liukuvärjäys nudeshimmerillä ja kahdella eri kultalakalla. Päälle vedin valkoisella koristelulakalla erilaisia kiekoroita ja pistelin pari pistettä sinnetänne. Loppuun vielä kaksi kerrosta läpinäkyvää lakkaa, jossa on seassa kultaglitteriä.


Tosi värittömät ja huomaamattomat omaan makuuni, mutta jotenkin silti tykkäsin kovasti näistä :) Välillä on ihan kiva tehdä jotain, joka ei ole ihan sitä ominta itseään!


Lakkoina Dependin nro. 42, China glazen Midnight kiss, Models ownin 25 carat gold, Kissin White ja Evelinen nro. 183.

Pientä raporttia Tallinnan löydöistä ja kynsifriikin vinkeistä tulossa seuraavan lakkauksen yhteydessä :)

Onko joku muukin alkanut ahnehtimaan kynsiensä kanssa? Eli tiedät, että pitäisi jo vähän viilata kynsiä lyhemmäksi, sillä on jo vaarana niiden katkeaminen tosi pahasti esim. töissä, muttet raaski sitä tehdä ja toivot vain niiden kestävän vielä yhden viikon? :D

9 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet! Hillityt mutta tosi kivat :) Hah, ite en kyllä tosiaan ahnehdi kynsien kanssa. Tuntuu nimittäin että oon jatkuvasti viilaamassa näitä ja samalla lähtee pituuttaki reippaasti...

  VastaaPoista
 2. myydäänkö tota models ownin kultasta lakkaa seppälöissä vai saako niitä vaan tilaamalla? oon ettiny hyvän värist kultalakkaa ja toi näyttää tosi kivalle!

  VastaaPoista
 3. No mut näähän on ihanat! Todella tyylikkäät.

  Mulla on muuten just tollanen kynsiahnehtiminen menossa. Kynsillä on pituutta hieman liikaakin (tosin ovat kyllä tällä hetkellä aika vahvan tuntuiset, joten en niinkään pelkää sitä katkeamista) ja ne ovat alkaneet kasvaa sisäänpäin käyriksi, eli kohta on oikeasti aivan pakko lyhentää ja itse asiassa vielä todella nysiksi ihan just tuon käyryyden takia. :( En vaan millään raaskisi *nyyh*

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet!
  Oottelen innoissaan tota sun seuraavaa blogimerkintää Tallinnan jutuista kun mä sinne meen nyt tän viikon sunnuntaina ;) heh. Toivon vaan että se tulee sitä ennen! :)

  VastaaPoista
 5. Hantta: Kiitos! Mulla on ton ahnehtimisen lisäksi se vika, et inhoan viilaamista :D Saan kylmiä väreitä pelkästä viilauksen ajattelemisesta.. Mutta yritän opetella tuosta vähitellen pois :)

  keijju: Ei saa Seppälästä :/

  Mansikka: Mullakin on samaa vikaa..:/ Peukaloiden ja pikkurillien kynnet on jo selkeästi käyriä, muut tulee hitaasti mutta varmasti perässä.. Keskisormet hitaiten ja ne näyttääkin noiden toisten kaposten vieressä aika lapioilta välillä :D

  Anonyymi: Teinpä tuon postauksen jo, ettei vaan jää vahingossa kiireiden takia julkaisematta ennen reissuasi! Toivottavasti löytyy hyödyllisiä vinkkejä!

  VastaaPoista
 6. VOI MITEN IHANAT! *W* Miten osaat yhdistellä näin monta lakkaa noin hyvin?? Mistä tota Models Ownin 25 carat Gold lakkaa saa?

  VastaaPoista
 7. KarzU: Ah, kun olisi vielä isompi lakkavalikoima, niin yhdisteleminen olisi vielä kivempaa <3 Harjoittelu tekee mestarin, ja on mulla kyllä vielä paljon harjoittelua tekemättä, sillä ei aina onnistu :D 25 carat goldia saa ainakin Models ownin omilta sivuilta https://www.modelsownit.com.

  VastaaPoista
 8. et kai sä hei vaan väitä, et toi lakka on sitä tonnilakkaa, joka muistaakseni makso ainakin mansikoita? XD ettei vaan olis sen halpisversio Gold rush?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: En toki väitä :'D Tuo on siis 25 carat gold, joka oli olemassa jo ennen Gold rushia ja sitä sen ready-to-wear halpisversiota. Aivan eri lakka siis kyseessä ;)

  VastaaPoista