30.11.2010

Yksinkertaistettua


Hirvittävän väripommin jälkeen täytyi saada jotain paljon yksinkertaisempaa kynsille.


Viikko sitten vietin viikonloppulomaa Tampereella ja ostin ensimmäiset H&M:n kynsilakkani. Minulla oli reissuun lähtiessäni eri lakkaus, mutta niistä ottamani kuvat olivat niin kamalia, että päätin jättää ne julkaisematta :/ Tampereella kuitenkin vaihdoin pian lakkauksen ja päädyin tähän hyvin simppeliin tyyliin.


Tummanpinkin hieman shimmerisen lakan päälle vetäisin vain kaksi mustaa vinoviivaa koristelulakalla. Kuinka ihanaa olikin tehdä lomalla jotain näin yksinkertaista vaihtelunvuoksi!


Lakkoina H&M:n Kitty queen ja Kissin Black.


Sain tällaisen palkinnon BlahBlahPrincessiltä ja Bronwyniltä. Palkinnon saajan kuuluu linkittää 15 suosikkiblogiaan, joille haluaa antaa palkinnon eteenpäin. Olen tainnut ainakin suurimman osan näistä blogeista linkittää jo aiemmin muiden palkintojen yhteydessä, mutta mielelläni mainostan tässä taas näitä itse hyviksi havaitsemiani blogeja :)

Charming nails
Colouring my life
H-kynsiblogi
Herkkuhetki
I love my Nails
Kynnelle.
Let your nails shine
Love nails
Nail corner
Passion for nails
Playing with polish
Random things
Ripaus väriä
Trading up


Loppuun vielä vähän selvennystä Dazzling nailsin joulukalenteriin liittyen :) Osa vastauksista löytyykin jo edellisen postauksen kommenteista.

Luukun etsiminen
Eli luukkuja on auki vain yksi kerrallaan. Jokainen joulukalenterissa näkyvä kynsi on oma luukkunsa. Oikean luukun löytää katsomalla selaimen vasemmasta alareunasta näkyvää osoitetta. Jos siis on esimerkiksi 7.12., etsi kynsi, joka osoittaa osoitteeseen luukku7.html. Joissakin selaimissa näkyy myös teksti "Luukku 7" kun hiiren laittaa linkin päälle.

Suljetut luukut
Jos kuitenkin eksyt väärään luukkuun, niin sivulle ilmestyy iso teksti "ENTER" ja sitä klikkaamalla pääsee sivulle, jossa höpistään englanniksi. Tämä johtuu siitä, ettei hankkimaamme ilmaiseen kotisivupalveluun kuulu kustomoituja virhesivuja. Eli kun menette sivulle, jota ei ole olemassa, niin se siirtää teidät tuollaiselle höpöhöpösivulle :)

Luukut
Kun sitten löydät avoinna olevan luukun, näet kuvasta sen luukun arvottavan palkinnon. Esimerkiksi nyt tästä ensimmäisen adventin luukusta palkinnoksi saa Dependin lakan ja jouluisen tuoksupussin. Jatkossa palkinnot ovat mm. 10 fimoa tai 20 timanttia. Muutamissa luukuissa on hieman isompia palkintoja. Luukut ovat avoinna noin puolestayöstä alkaen vuorokauden ajan ja aina edellisen sulkeutuessa seuraava aukeaa. Nyt tämä ensimmäinen adventtiluukku on pidempään auki. Seuraava luukku aukeaa 1.12. noin puoliltaöin.

Lomake
Lomakkeeseen tulee siis täyttää kaikki kohdat, jotta se kelpuutetaan arvontaan mukaan. "Nimi" -kohtaan voi laittaa joko etunimen, etu- ja sukunimen tai nimimerkin. "Koodi" -kohtaan kuuluu laittaa koko kuvassa näkyvä rimpsu, eli yksi sana ja nelinumeroinen numerosarja. Nyt ensimmäisen luukun kohdalla on tullut myös pelkkiä numerosarjoja, mutta ne kyllä osallistuvat arvontaan, ei huolta :) Ainoastaan "Muuta" -kohdan voi jättää tyhjäksi. Siihen aina lisätään tietoja, jos luukusta on tarjolla lisäarpoja. Lisäarpoja ei saa kaikista luukuista. Muista aina lukea luukun ohjeistus läpi, jottei mahdollisuus lisäarpoihin mene ohi! Myös ahkerille blogiemme lukijoille on luvassa mahdollisuuksia lisäarpoihin :)

Osallistumisoikeus
Joulukalenterin arvontoihin saavat osallistua ihan kaikki, eli ei tarvitse olla blogiemme lukija. Jokainen saa osallistua yhden luukun arvontaan vain kerran, jommasta kummasta blogista. Eli et saa kahta arpaa, vaikka kävisit osallistumassa molemmissa blogeissa samaan luukkuun. Voit kuitenkin käydä joka päivä osallistumassa aina uuden luukun arvontaan!

Arvonnat
Luukkujen voittajat arvotaan aina sunnuntaisin. Molempiin blogeihin tulee postaukset, joissa ilmoitetaan viikon voittajat. Palkinnot postitetaan 15.12. sekä 29.12. Ensimmäisten kahden viikon voittajien yhteystiedot tulee siis olla meillä 15.12. mennessä ja viimeisten kahden viikon taas 29.12. mennessä. Muuten palkinnot menevät sivu suun!

Jos jäi vielä jotain tämän jälkeen epäselväksi niin kysykää ihmeessä :) Kiitokset vielä innostuneesta ja kannustavasta palautteesta, jota on tullut paljon arvontaan osallistumisten yhteydessä sekä blogien kommenteissa! Yritämme saada kaupan pystyyn mahdollisimman pian, heti saatuamme selvitettyä pari teknistä ongelmaa :)

Mitä toivoisit löytäväsi Dazzling nailsin valikoimasta? Kiinnostaako enemmän isommat vai pienemmät lajitelmat koristelutuotteita (esim. 10, 50 vai 100 fimoa yhdessä paketissa)?

9 kommenttia:

 1. Paljon koristelutuotteita edullisesti + opi,china glaze yms lakkoja kohtuuhinnoin. Siis yksinkertaisesti köyhemmänkin kukkarolle sopiva kynsi-verkkokauppa ;) 50 olis varmaan fimoille sopiva pakettimäärä. Koristelulajitelmat vois riittää vaikka 3-5 koristelukertaan ja hinta olis kaikilla lajitelmilla suurinpiirteen sama!

  VastaaPoista
 2. Minäkin kannatan 50 per paketti :) Kymmenellä ei saisi kuin yhdet kynnet väsättyä ja jos ne eivät onnistuisi niin voisi ottaa päähän :D
  Ps. pakko saada nuo kissin nail artit joululahjaksi tai sitten ostaa joulun jälkeen jos muu ei auta :DD

  VastaaPoista
 3. Ihanat yksinkertaiset kynnet. :) Pirteyttä talveen. Heh. :) Ja kiitos paljon palkinnosta! Jaja.. koristelutuotteitahan voisi olla sekä pienemmissä että isommissa paketeissa. Mutta ehkä ennemmin pienemmissä, esim 30kpl. No en nyt tiedä.. Ihanan täydentävä vastaus minulta. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen lakka !
  Luulisin et n. 50 ois sopiva, esim. timanteis sit ehkäpä vähän enemmän ?
  Ja viel yks kysymys kalenterista, jos henkilö x voittaa luukun 1. arvonnan, voiko hän vielä voittaa esim. luukun 18 arvonnan ? Taisiis jos arpaonni osuu kohdalle kahtessa eri luukussa, arvotaanko jälkimmäisessä uusi voittaja vai saako sitten sama henkilö kaks kertaa voiton ?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille mielipiteistä, ne otetaan varmasti huomioon jatkossa valikoimaa suunniteltaessa! Aluksi on luvassa vähän pienempiä kappalemääriä/paketti, joita sitten voi halutessa tietysti ostaa useamman ja näin saada suuremman määrän. Kuulemme mielellämme jatkuvasti palautetta, jotta voimme kehittää hommaa teille sopivaan suuntaan :)

  Nebu: Emme ole Crayonin kanssa asiasta vielä keskustelleen kun se ei ole tullut vielä mieleen :D Luultavasti kuitenkin sovimme, että arvomme jälkimmäisen palkinnon uudestaan, mikäli se sattuu jo aiemmin palkinnon voittaneelle.

  VastaaPoista
 6. ^Kannatetaan. :D

  Ja tosa oli nyt toi sun H&M-lakka. Ihanan värinen! Ja söpö pulloki viel! :)

  VastaaPoista
 7. Crayon: Ok, eli yksi palkinto/henkilö, tarvittaessa arvotaan myöhempi palkinto siis uudestaan! Ja myönnetään, ostin lakan ehkä osittain pullon takia.. Ilman sitä olisi saattanut jäädä todennäköisemmin lakka hyllyyn :D

  VastaaPoista
 8. Apua! Nyt vasta huomasin tämän! Kiitoksia hirveästi palkinnosta. :)

  VastaaPoista
 9. Sanna: Eipä mitään, en tuolloin muistanut käydä mainostamassa ihmisten blogeissa niin jäi sitten itse löydettäväksi tämä homma :D

  VastaaPoista