16.11.2010

Taas tummanvihreää?!?


Olen ottanut tavoitteekseni käyttää nyt syksyllä ja talvella usein tummia lakkauksia, sillä keväällä mieleni tekee kuitenkin taas vaaleampia sävyjä. Ennen en pitänyt tummemmista lakoista lainkaan, mutta jotenkin olen tässä syksyn aikana niistä innostunut.


Niinpä siis päädyin tällä kertaa tummanvihreään, joka olisi vielä puoli vuotta sitten ollut suunnilleen viimeinen väri, jota kynsilleni laittaisin! Levitin ensin joka kynnelle sitä kerroksen. Sitten nimettömiin pari lisäkerrosta ja muihin kynsiin muutama kerros läpikuultavaa vaaleanvihreää miniglitterlakkaa. Sitten vielä nimettömään vinolakkauskärki samalla glitterillä ja muihin taas tumman vihreällä.


Lopuksi vielä nimettömään rajaus strasseilla ja muihin tuplarajaus hopeisella glitterkoristelulakalla, ja valmista tuli!


Lakkoina Dependin nro. , Aden cosmeticsin nro. 51 ja Kissin Silver glitter. Timantit Viva la nailsilta.

Onko joku muukin päätynyt käyttämään väriä, jota aiemmin ei todellakaan voinut kuvitella käyttävänsä?

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet :) Ja jep, jokunen vuosi sitten vierastin ihan kaikkia värillisiä lakkoja, mutta nyt rakastan niitä =D

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat :) Tuli ihan joulufiilis :D

  VastaaPoista
 3. ihanat nää kynnet =) tosin pitäis sanoo et kaikki lakkaukset mitä teet on ihanii :DD

  VastaaPoista
 4. H: Joo, ei oo mullakaan ku vajaat kaksi vuotta siitä, että käytin ainoastaan yhtä ihanaa pinkkiä lakkaa :D

  Suvi: Tummanvihreä ja -punainen ovat siitä vähän vaarallisia värejä, ettei niistä usein tuu mieleen just mitään muuta ku joulu :D

  Tuulaa: Oi, kiitos <3

  shiny, Veeu =), I'm Lacking: Kiitos! :)

  VastaaPoista