19.11.2010

Rukseja mattapohjalla


Olipahan taas pakko päästä kesken kiireisen viikon lakkaamaan kynnet, kun edelliset olivat olleet "jo" pari päivää kynsillä! :D Noh, siinä kiireessä sitten syntyivät tällaiset kynnet.


Alle laitoin mustan kimaltelevan lakan, jonka mattasin mattapäällyslakalla. Sitten nimettömään mustalla, pinkillä ja tummansinisellä koristelulakalla ruksit päälle. Tämän jälkeen toisiin kynsiin vielä kaksi ruksia näillä väreillä.


Lopuksi räikeät pinkit tuntuivat hyppäävän liikaa silmille, niin vetäisin vielä ohuella siveltimellä vaaleanpunaista glitteriä niiden päälle. Ihan jees kynnet, mutta oikea käsi ei vaan näyttänyt ihan yhtä kivalta kuin vasen, kun ruksien viivojen risteämiskohdat eivät olleet samassa kynnessä ihan kohdakkain :D


Lakkoina Dependin nro. 104, Rimmelin Matte finish, Kissin Black, Pearl blue ja Bikini pink sekä Models ownin Pink fizz.

Kuka muu ei voisi enää kuvitella elämää ilman koristelulakkojaan? <3

3 kommenttia:

  1. Kyllä pystyn kuvittelemaan elämää ilman koristelulakkojani kun en semmoisia toistaiseksi omista :D

    Anygays, tykkään noista lakoista paljon <33 Nimettömässä on kyllä mun makuun liikaa viivoja kun muissa ei niin paljon näytä olevan, mutta muuten kyllä erittäin kivat :3 Minullekin kelpais noin siistit kynnet :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hyvä, että on joku muukin :D

    Edelence: Älä hankikaan niitä, muuten et voi enää olla ilman :D Jälkeenpäin olin kanssasi samaa mieltä, että kaksi ruksia olisi nimettömäänkin riittänyt, mutta tehty mikä tehty :)

    VastaaPoista