28.11.2010

Dazzling nails - Kuorruta kyntesi!


Tänään aukeaa ensimmäinen luukku Dazzling nails joulukalenterista!

Dazzling nails on Crayonin ja minun perustama kynsituotteita myyvä nettisivusto. Aloitamme myyntitoiminnan joulukuun alussa. Kerromme lisää heti avajaispäivänä :)

Tulemme myymään muun muassa fimoja, timantteja, tarroja, tatuointeja ja lakkoja. Tarkoituksena on tarjota kynsituotteita edullisempaan hintaan kuin muualla Suomessa. Valikoimaamme on tulossa esimerkiksi China glazen, OPIn ja Orlyn lakkoja huomattavasti halvempaan hintaan kuin kaupoista.

Jossain vaiheessa tarkoituksena olisi tarjota myös kynsikutsuja, joissa myymme tarvikkeita ja lakkaamme kynsiä. Lisäksi suunnitteilla on kynsilakkausten tarjoaminen juhliin ohjelmanumeroksi. Keväämmällä meidät voi myös löytää kirpputoreilta, myyjäisistä ym. tapahtumista myymässä tuotteitamme ja lakkaamassa kynsiä!

Joulukalenteri löytyy meidän kummankin blogista. Voit osallistua luukkujen arvontoihin kummasta blogista tahansa, mutta molemmista blogeista osallistuminen ei tuo sinulle lisäarpoja! Yhteensä luukkuja löytyy 25, joten muistathan käydä joka päivä osallistumassa arvontaan :)

Kuvaa klikkamalla pääset joulukalenteriin!


Voit myös tykätä Facebook -sivustamme, josta kuulet tiedot uutuuksista heti ensimmäisenä!

13 kommenttia:

 1. En oikee ymmärrä tota joulukalenteria. Miten se oikein toimii? Mulla siihen tuli joku ENTER-juttu ja sit painoin sitä ja sit tuli jotain tekstiä englanniksi? Tosi hauska idea mielestäni kyllä!!:))

  VastaaPoista
 2. Vain yksi linkeistä toimii kerrallaan, muista menee tuolle virhesivulle. Eli etsi sieltä oikea linkki! Linkin osoitteen näet selaimen alareunasta kun hiiri on sen päällä. Nyt on auki luukku0.html :) Joillakin selaimilla näkyy myös teksti "Luukku 0" kun hiiren laittaa linkin päälle.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle yritykselle!

  VastaaPoista
 4. vähä mahtava uutinen !! :) siis tää teiä kauppa juttu =)

  VastaaPoista
 5. Toho arvontaa voi siis vissii osallistuu ihan vaikkei ois ees tilii Bloggeris ? 8 )) Et ns. "randomitkii" ?

  VastaaPoista
 6. Javiel yks kysymys, toho nimikohtaa ni käyks pelkkä etunimi ?

  Jatosiaa, mahtava juttu tää ! Ootte vrmaan innoissanne 8 ))

  VastaaPoista
 7. oi ihana toi kauppa juttu. Äitikin ehkä suostuis tilaamaan mulle jotain jos saa ihan suomesta (:: ja ihana on kans tää joulukalenteri 8)

  VastaaPoista
 8. Bronwyn: Kiitos :)

  Jenna: Joo, arvaa vaan kuinka monta kertaa on tehnyt mieli jakaa tämä asia aikaisemmin jo, mutta piti säilyttää yllätyksenä tähän asti :D

  Nebu: Kaikki saavat osallistua, ei ole millään tavalla rajoitettu :) Nimeksi voi laittaa etunimen, koko nimen tai nimimerkin, ihan miten itse tykkää. Ja ollaan tosi innoissamme tästä joo!

  Lichanda: Yksi idea kauppamme takana on juuri tuo, että saisi nekin ihmiset edullisia kynsijuttuja, jotka eivät syystä tai toisesta voi ulkomailta tilata. Halvimmillaan meiltä tehdyt ostokset voivat olla euron postikuluineen, joten epäiliväisimmätkin äidit ehkä uskaltavat ottaa sen hintaisen riskin :D

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa tooooosi toooosi hyvältä! Kauppa ja tuo kalenteri molemmat ^^ Mahtava idea, joten kiitoksia paljon!!!

  VastaaPoista
 10. Milloin noitten luukkujen arvonnat toteutetaan. Ja milloin tulee aina uusi luukku? Kun nyt yritin avata niin ei tullut mikään?:))

  VastaaPoista
 11. Sareaws: Ole hyvä vain :D

  Meri: Arvonnat ovat aina sunnuntaisin :) Uusi luukku avautuu aina puolenyön aikoihin. Nyt tämä ensimmäisen adventin luukku on vähän pidempään auki, seuraava luukku aukeaa 1.12. klo 00.00 :)

  VastaaPoista
 12. Sinulle olisi One Lovely Blog Award täällä http://dropofpolish.blogspot.com/2010/11/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista