9.1.2011

Uuden Vuoden Arvonnan voittaja!


Pidin pienen Uuden Vuoden Arvonnan, joka oli piilotettu uudenvuodenaaton postaukseen, jotta siihen huomaisi osallistua vain blogini todellisia lukijoita :) Arvontaan osallistuakseen piti nimetä 1-3 suosikkia viime vuonna tekemistäni lakkauksista, jotka löytyvät helposti Lakkausarkistosta. 73:stä lakkauksesta 29 sai ääniä, joista kaksi sai viisi ääntä, viisi sai kolme ääntä, viisi sai 2 ääntä ja loput 17 sai 1 äänen.


Tässä kaksi eniten ääniä saanutta lakkausta:


Vaaleanpunainen viikko: Tapettia?
"Aivan ihanat pastellityyppiset värit! Mullakin hieman tulee mieleen noista tapetit mut sen takia noi onkin niin upeat! Toi fimokin tossa on tosi kivan näkönen :) Tuo vihreä tuo tohon lakkaukseen vähän ''räikkyyttä" joka on tosi kiva." Aino.
"Ihanan tyttömäiset! Tulee jokin tikkari mieleen ;D ihailin näitä "tapettikynsiä" jo silloin kun julkaisit ne täällä." Hanne.


Erilainen ranskis
"Se on niin söpö ja yksinkertainen ! Voisin itsekin kuvitella käyttäväni tollasta lakkausta :)" cottoncandy.
"Ihanan tyttömäiset, muttei kuitenkaan liian. Tykkään hirveästi näistäkin. Tosi söpöt kynnet, harmi vain että sopii vain pitkiin kynsiin :/" Tiikeriankka.
"Oi, tämä lakkaus on yksi upeimmista muunnellusta ranskalaisesta mitä olen koskaan nähnyt. Nämä ovat todella tyttömäiset ja iskevät minuun." jansku.


Toiseksi eniten eli kolme ääntä sai:


Vaaleanpunainen viikko: Palloja
"Pallomanikyyrissä minua miellytti ne värit ja jotenkin olit osannut asettaa pallot nätisti." Hantta.
"Ihana, koska se oli niin tyttömäinen! muutenkin tosi kaunis lakkaus ja voin kuvitella, että teen itselleni hyvinkin pian samanlaisen. :)" Ida.
"Itselleni ei varmasti tulisi mieleenkään lähteä yhdistämään vihreää ja vaaleanpunaista, mutta tässä kyllä olet onnistunut saamaan tuon yhdistelmän hyvännäköiseksi! Jokin tämän lakkauksen yksinkertaisuudessa vaan kolahti." Lumi.


Syyslakkaus
"Yksinkertaisesti tosi kaunis, kylmä lakkaus." Vee.
"Valitsin tämän siksi että lakkaus on tehty mun yhdellä suosikki kynsilakalla! Ja manikyyrin lopputulos on todellakin syksyinen, koristeviivat sopii tosi hyvin." H.


Meritähdet
"Meritähtimanikyyri nyt on ihanan merihenkinen, ja minä rakastankin vettä ja rantaa ja kaikkea niihin liittyvää, joten miksikäs sitä enempää perustelemaan. :)" Hantta.
"Näistä tulee mieleen Pieni merenneito. Yleensä ei tykkää sinisestä, mutta nää on niiiiin ihanat! Nuo meritähdet on niin herkulliset samoinkun tuo glitterlakka, nam :) Ja sopii myös lyhyisiin kynsiin ;)" Tiikeriankka.


Mandariinihimotus
"Myös parissa on ihanaa glitteriä! Ja muutenkin kaikki ovat niin söpöjä, varsinkin mandariinihimotus!! :) Kaikkia voisin kuvitella itse käyttäväni!!" Pinja.
"Tykkään tyylistäsi yhdistellä värejä ja kuvioita. Mandariinihimotus oli kivasti toteutettu." elisa.


Väriopista värihullutteluun
"Väriopista värihullutteluun on suosikkini. Leikkisä ja aina on ihanaa kun on väriä! Ja eriväriä! ja Paljon :) Suloisen tyttömäiset, piristävät päivää." RvaM.
"Oon ihastunut erilaisiin ranskalaisiin manikyyreihin ja nämä kynnet olivat todella ihanat ja pidin tosi paljon kimalteesta niissä." jansku.


Omat suosikkini ovat taas:


Vino ranskalainen
Näiden ja Syyslakkauksen myötä ihastuin myös tummempiin lakkoihin :) Lisäksi viihdyin näissä erityisen hyvin ja sain töissäkin paljon kehuja.


Tähtiä ja kiekuroita
Tykkään näiden lakkausten värimaailmasta ja olin nuo tehtyäni tosi ylpeä noista kiekuroista :D


Jotain monimutkaisempaa
Harvemmin jaksan miettiä mitään kovinkaan erikoisia lakkauksia, vain pieniä muunnelmia perustyyleihin. Näissä oli vähän enemmän miettimistä, jotta niistä ei tullut liian sekavat, ja tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon!


Arvoin kaikista osallistujista voittajan random.orgin generaattorin avulla.

Onneksi olkoon elisa!

Lähetän sinulle pian sähköpostia :)

Kiitokset kaikille osallistujille! Viime vuoden suosikkilakkauksiaan saa edelleen kertoa, vaikka arvonta jo päättyi :)

2 kommenttia:

  1. Olisin osallistunut tuohon, mutta en osannut nimetä hienoimmiksi laitettuja kynsiä, sillä ne kaikki on ihania. ♥

    VastaaPoista
  2. He11u: Mielummin ongelma noin päin, eikä niin että kaikki on niin kauheita ettei pysty valitsemaan ;D

    VastaaPoista