26.8.2010

Tähtiä ja kiekuroita


Törmäsin inspiraatiota etsiässäni näihin kynsiin ja oli pakko tehdä oma versio niistä! Heitin muutama viikko sitten ainoan valkoisen lakkani roskiin sen kuivahdettua, joten tein ranskiksen sijaan koko kynnen liukuvärjäten.


Liukuvärjäyksen jälkeen lähdin taiteilemaan kiekuroita kynsiin. Aiemmin olen siis tehny vain suoria viivoja kynsiini, lukuunottamatta aiemmin tällä viikolla tekemiäni sateenkaari -lakkauksia. Yllättävän hyvin siihen nähden siis onnistuivat!


Sitten vielä vähän pisteitä, hopeista glitteriä ohuita vetoja muutama joka kynteen ja viimeiseksi vielä muutama tähti peukaloihin, keskisormiin ja nimettömiin.


Alle laitoin Natural coden nro. 8 ja päälle nro. 6. Koristelulakkoina Kissin musta ja hopea, tähdet Viva la nailsin -sample paketista.


Loppuun vielä vertailun vuoksi toisen käden kynnet. Saan jo vasemmalla kädellä ihan ookoota jälkeä aikaiseksi, mutta nimettömästä ja etenkin etusormesta voi huomata että vielä on paljon kehittymisen varaa :D

Kävin muuten tuossa juuri laivalla ja oli kyllä erittäin surkeat lakkavalikoimat! Pelkkiä perusvärejä ja kalliita lakkoja oli tarjolla. Mukaan tarttui vain Trindin setti, joka sisälsi Nail repairin, Cuticle balsamin ja Hand repairin. Nail repairiahan olen jo käyttänyt tämän kesän ajan, mutta otin tänään käyttöön Cuticle balsamin. Seurailkaapa siis näkyykö tässä kahden viikon tehokuurin aikana muutoksia kynsinauhoissa :) Hand repairin säästän talvipakkasille, jolloin sille tulee todellista tarvetta!

Onko muilla kokemuksia tuosta Cuticle balsamista, toimiiko? Mitä muita Trindin tuotteita kannattaisi kokeilla?

3 kommenttia:

  1. Hauska idea. :) Erittäin kivan näköiset. Ja ei ole kyllä kokemuksia tuosta Cuticle balsamista, mutta sitä Trindin Nail repairia olen käyttänyt ja.. En oikeastaan osaa sanoa kuinka se on vaikuttanut :D Eipä ainakaan huonompaan suuntaan ole kynnet mennyt sen aikana.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Minäkin olen pohtinut tuota miten paljon oikeasti vaikuttaa tuo Nail repair.. Ei ainakaan ole kertaakaan sen käytön aloittamisen jälkeen lohjennut tai liuskoittunut kynsi! Asiaan saattaa Nail repairin lisäksi vaikuttaa se, että olen ollut lomalla eikä kynnet siis ole olleet kovassa rasituksessakaan. Syksyn aikana sitten selviää onko siitä ollut oikeasti mitään hyötyä :)

    VastaaPoista