18.9.2010

Syyslakkaus


Kynsiin liittyen sain synttärilahjaksi Trindin lasiviilan sekä Snowcrystalin lakan. Lisäksi myöhemmin on luvassa vielä eräs ebay -tilaus ja ainakin lisää lakkoja! Snowcrystalin lakka pääsi testaukseen pari päivää synttärien jälkeen.


Pelkkä lakka näytti tosi omituiselta kynsilläni, sillä lähes kaikki lakkana ovat vaaleita tai kirkkaita värejä. En ole ollenkaan tummien syyslakkojen ystävä. Lakkaukset tuntuivat heti paljon omemmilta lisättyäni pari koristeviivaa :) Tämä lakka on muuten siitä jännä, että välillä se näyttää ihan siniseltä, mutta välillä taas tosi vihertävältä!


Ihan kiva lakkaus tulikin, mutta ylimenneiden lakkojen poistaminen aamuisessa kiireessä ei kyllä kovin helposti onnistunut! Vaaleat lakat ovat kyllä tässä suhteessa paljon armollisempia, poistamatta jääneet lipsahdukset eivät hypi silmille yhtä pahasti... Nämä lakkaukset ovat kuitenkin saaneet olla jo kolme päivää ja kohta neljännenkin, sillä kiireissäni ja jatkuvasti nenää niistäessäni en ole voinut uusia kynsiä vielä lakata. Toivottavasti huomenna jo onnistuisi!


Lakkoina siis Snowcrystalin nro. 446 ja Kissin musta, valkoinen ja glitter Nail art -lakka.

Ovatko syyslakat mieleesi?

4 kommenttia:

 1. Mä olen ollut ihan myyty kauniille syyslakoille nyt viime aikoina. Tänä syksynä on vielä julkaistu ihan liian monta ihanaa kokoelmaa, joihin olen rahojani tuhlannut ihan liikaa.

  Ja Trindin lasiviila on mielestäni ihan loistava. Olen omistanut omani jo reilusti yli vuoden ja enää ei edes harmita alkuperäinen kova hinta, koska laatu on niin loistava.

  VastaaPoista
 2. Ja hei, blogissani on sulle palkinto (:

  VastaaPoista
 3. S: Kokeilin tänään tuota Trindin viilaa ja rakastuin <3 Ja kiitos, täytyy käydä heti kurkkaamassa!

  Hellu: Kiitos :)

  VastaaPoista