24.9.2010

Glittersitruuna


Täytyihän noita ihania fimoja kokeilla heti seuraavaankin lakkaukseen! Sain Suvilta vähän vinkkejä niiden parempaan asettumiseen ja ajattelin lakkauksen esittelemisen ohella jakaa hyväksi toteamani neuvot teidän kanssa :)


Alle tein liukuvärjäyksen keltaisella, mintulla ja turkoosilla. Nimettömiin lisäsin kaksi sitruunafimoa. Suvin ohjeen mukaisesti ensin taivuttelin fimoja, jotta ne asettuisivat kynnellä helpommin kynnen muotoisesti. Sitten lisäsin vähän päällyslakkaa haluaamaani kohtaan, asetin fimon pinseteillä paikalleen ja painoin tasaisesti sormella fimoa hetken aikaa. Alla olevan lakan täytyy siis olla hyvin kuivunut, ettei se suttaannu! Tämän jälkeen lisäsin ohuen kerroksen päällyslakkaa.

Tällä tavoin fimot asettuivat huomattavasti nätimmin ja eivät törrötä kynnen pinnasta yhtään niin paljoa. Oikeaan käteen laitoin fimot samalla tavalla, mutta käytin vähän paksumpia fimoja. Nekin asettuivat paremmin, mutta törröttävät kynnen pinnasta tietysti vähän enemmän. Itse pidän enemmän noista ohuemmista fimoista :) Ja ohueammalla päällyslakkakerroksella säästyin ilmakuplilta!


Tein vielä nail art -glitterlakalla aivan kynnen kärkeen ohuen vaakaraidan ja muutamia pystyraitoja. Vaihdoin tavalliseen glitterlakkaan ja tein sillä muutaman kerroksen ensin keltaisen ja mintun rajalta kärkeä kohti ja sitten mintun ja turkoosin rajalta kohti kärkeä. Päällyslakka vielä päälle ja valmista tuli!


Lakkoina käytin Models ownin Lemon Meringueta ja Top turquoisea, Dependin nro. 54, Kissin glitter Nail artia ja Wet'n'wildin Kaleidoscopea.


Loppuun vielä tällainen blogipalkinto, jonka sain ihanalta Crayonilta. Palkinnon saajan täytyy kertoa itsestään seitsemän asiaa ja laittaa sitten palkinto eteenpäin seitsemälle bloggaajalle. Tässäpä siis seitsemän asiaa minusta:

1. Sipsit ovat suurinta herkkuani! Eniten tykkään Taffelin tavallisista poimutetuista suolasipseistä ja grillisipseistä. Suolaiset herkut ovat muutenkin enemmän makuuni. Karkkia syön harvoin ja silloinkin vain mieluiten kirpeitä tai salmiakkeja. Pullista ja munkeista en myöskään pahemmin välitä. Muffinsseista kyllä, olenkin työpaikkani epävirallinen muffinssileipuri :D
2. Elämäni aikana olen harrastanut vaikka mitä, mutta pitkäkestoisimmat harrastukseni ovat olleet teatteritaide (toiselta luokalta lukion kolmannelle) ja partio (viidenneltä lukion kolmannelle). Monen vuoden harrastustauon jälkeen aloitin tänä syksynä aloitin työväenopistolla tukiviittomien alkeiskurssilla :)
3. Olen aina rakastanut lukemista! Rakkaimmat kirjani ovat Narnia (kaikki tarinat) ja Ruohometsän kansa. Molemmat luin ala-asteella ensimmäisen kerran ja olen lukenut molemmat useampaan kertaan myöhemminkin. Taitavat olla ainoat kirjat, joita olen lukenut useamman kuin kerran, jollei lasketa mukaan pienenä "luettuja" kuvakirjoja :)
4. Olen haaveillut omasta, suuresta akvaariosta jo kymmenisen vuotta, mutta en ole vieläkään sellaista saanut tilan puutteen vuoksi :/ Olen allerginen kissoille, koirille, kaneille, marsuille yms. ja minua iljettää liskot ja käärmeet, joten akvaario on suurin piirtein ainoa vaihtoehto mikäli haluan joskus lemmikin.
5. Fanitin peruskouluikäisenä Spice girlsiä, Backstreet boysia ja Nylon beatia. Olin ikionnellinen kun pääsin katsomaan noita kaikkia livenä! Nykyisin kuuntelemani musiikki on tyyliä Fintelligens, Katy Perry, Lady Gaga, The Black eyed peas ja Florida. Viimeisen kolmen vuoden aikana olen käynyt ainoastaan Fintelligensin keikoilla. Rakastan tanssimista, joten musiikin täytyy olla siihen sopivaa!
6. Kaikenlainen askartelu on aina ollut mieleistä puuhaa minulle. Pienenä luin ahkerasti askartelulehtiä ja toteutin ohjeita kotoa löytyvien materiaalien puitteissa. Yläasteella väkersin pienistä helmistä pieniä eläimiä. Lukiossa askartelin aina itse joka vuonna kalenterin. Nykyään toteutan askarteluintoani työssäni päiväkodissa ja kynsien koristelussa.
7. Suosikkisarjojani ovat Drop dead diva, Greyn anatomia, Gossip girl, Täydelliset naiset, Huippumalli haussa ja Muodin huipulle. Rakkain kaikista on kuitenkin Selviytyjät, jota olen katsonut joka ikisen jakson joka on Suomessa näkynyt. Monivuotisen lauantai-illan perinteen jälkeen sarjan alkumusiikki saa minut heti hyvälle tuulelle, vaikka olisi sitä ennen kuinka huonolla tuulella.

Seuraavat seitsemän blogia, joille palkinnon haluan antaa, ovat kaikki laadukkaita kynsiblogeja. Näitä lukiessa voi olla varma löytävänsä kauniita, huolellisesti tehtyjä lakkauksia :) Kuvat ja ulkoasut ovat siistejä näissä kaikissa. Suurin osa näistä on tainnut saada jo tämän palkinnon, mutta ansaitsevat nämä kyllä useampaan kertaan! Blogit ovat aakkosjärjestyksessä.
1. H- Kynsiblogi
2. Herkkuhetki
3. I love my nails
4. Passion for Nails
5. Playing with polish
6. Sonnela
7. Trading up

Kuuluuko sinun mielestäsi fimopalojen reilusti kynnestä ulkonevia herkkupaloja vai kauniisti muuhun lakkaukseen sulautuvia?

7 kommenttia:

 1. Hyvä, että sait fimot paremmin! :) Leikkelin fimoja eilen lisään myyntiin, meni saman tien. Piti leikata tänään 260 lisää =D
  Ja kiitos palkinnosta! erittäin suuri kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Heheei! Meillähän on melkein samanlaiset lakkaukset!! :)

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet ja iso kiitos palkinnosta! :] Fimot on kyllä ihania. :]

  VastaaPoista
 4. Hienot kynnet!! Oikeesti sun takias olen rakastunut tähän keltaiseen lakkaan (kiitos!!! :) ), mutta en pysty hankkimaan sitä, kun meidän seppälässä ei ole sitä!! :'(

  VastaaPoista
 5. Suvi: Joo, onnistu paljon paremmin tosiaan jo! Ja olepa hyvä vaan :)

  Nunnu: Hauska sattuma tosiaan :D

  Sonne: Kiitos ja ole hyvä :)

  Pinja: Kiitos! Voihan harmi kun ei löydy :( Toivottavasti pääset pian käymään jossain toisessa Seppälässä ja löydät sieltä!

  VastaaPoista
 6. Kiitti paljon :) tosi kiva ja piristävä kuulla että joku tykkää blogistani!

  VastaaPoista
 7. Ole hyvä vain, ja kiitos itsellesi ihanasta blogista! :)

  VastaaPoista