11.9.2010

Vinolakkauksia

Sainpa taas mahtavan idean lakkauksiin, mutta jouduin lopulta kuitenkin toteamaan ettei ideani ollenkaan toiminut. Niinpä siis arki-illan riemuksi sain pikaisesti poistaa lakkaukset ja tehdä tilalle uudet!


Koska olisi pitänyt jo mennä nukkumaan, piti lakkauksen olla yksinkertainen ja nopeasti toteutettava. Päädyin sitten vanhaan kunnon vinolakkaukseen. Yleensä aina vinolakkauksissa käytän kahta eri väriä, mutta päätin nyt kokeilla käyttää samaa väriä kahtena eri sävynä.


Laitoin alemmaksi lakaksi shimmerisen sinisen ja vinosti kärkeen creme sinisen. Vielä mustalla rajaus keskelle ja valmista tuli!


Lakkoina käytin Dependin nro. 195, Models ownin Feeling blue ja Kissin musta Nail art -lakka.


Kiireissäni en viitsinyt laittaa päällyslakkaa, jotta pääsisin aikaisemmin nukkumaan. Työpäivän aikana lakkaus kului sen verran, että poistin sen ja tein samalla idealla uudet lakkaukset.


Tällä kertaa vaihdoin sinisen sinivihreään!


Lakkoina Rimmelin Green with envy, Models ownin Top turquoise ja sama Kissin musta.


Tänään sitten vielä halusin kokeilla muillakin väreillä samaa ideaa, joten päädyin laittamaan pinkin, lilan ja keltaisen version - kaikki yhtä aikaa :D


Keltaisia lakkoja omistan oikeastaan vaan yhden, joten käytin sen kaverina kultaista. Lilojakin omistan vain kolme, joten vaihtoehtoja ei siinäkään montaa ollut.


Pinkeissä käytin L'Orealin nro. 602 ja Beautyuk:n Neon pinkiä, liloissa Dependin nro. 163 ja Models ownin Lilac dreamia sekä keltaisissa Models ownin 25 carat goldia ja saman merkin Lemon meringueta. Kaikissa edelleen Kissin musta.


Loppuun vielä kokoelma jokaisesta väristä :)

Mikä väri sinua miellytti eniten näistä? Käytätkö sinä vinolakkauksissa mielummin samaa väriä eri sävyissä vai eri värejä?

P.S. Blogia voi nyt seurata myös Bloglovinissa! Aiemminhan Värileikkejä on voinut seurata Blogilistalta ja tietenkin tuosta sivusta ja yläreunasta löytyvän Google -kävijäraadin/Bloggerin oman lukemiston kautta! Liitythän ainakin tuohon viimeksi mainittuun, pian siitä nimittäin on jotain etua ;)

6 kommenttia:

 1. Kaikki on ihan mahdottoman sulosia värejä. OI OMOM mitkä kynnet, rakastuin (:!

  VastaaPoista
 2. Tää on kiva idea tollee shimmer-creme-tyyliin, itekkin joskus harrastanu, mutta yleensä teen vinomanikyyrit kahdella eri värillä. :]

  VastaaPoista
 3. Voi herranjestas et joku jaksaa! Siis vaihtaa lakkoja usein. :D Mulla on yleensä niin, et tuli kuin kauheet tahansa, niitä sit kans pidetään pari-kolme päivää, ettei mee lakat hukkaan. :D

  Mut tosi kiva idea, ja vielä kun samassa postauksessa on kuvia eri versioista, niin on kiva vertailla. Toi monivärinen versio on kyl ihana. Jos vaan yks väri pitäis sanoo, se ois vaaleenpunanen. Osittain siks, kun se on muutenkin niin kiva väri, mut myös siks et mulla tulee siitä mieleen englanninlakujen se neliskulmainen karkki, jossa on vaaleenpunasta, valkosta ja mustaa. Hmm, englanninlakulakkaukset.... :D

  VastaaPoista
 4. Toi keltanen on mun suosikki!!

  VastaaPoista
 5. Sonne: Itelle tais olla muistaakseni eka kerta tolleen, aina ennen kahdella eri värillä ollu :)

  Crayon: Mul on sellanen innostusvaihe meneillään etten malta olla lakkaamatta päivän tai parin välein :D Ja kuluupa lakatkin sitten joskus loppuun niin mahtuu uusia tilalle ;) Noissa tuntu toi sininen ja sinivihreä jotenkin tylsiltä yhden päivän jälkeen.. Mut nää moniväriset saa olla nyt pari päivää kun ovat kivan pirtsakat!

  Heidi: Itekin tykkään tosta keltasesta! Ja sit taas välillä pinkistä. Ja sit taas lilasta... Onneks on kaikki yhtä aikaa kynsissä niin ei ole pakko valita ;D

  VastaaPoista