11.1.2011

Aprikoosiaurinko


Aleshoppaillessani löysin pari uutta ihanaa lakkaa, joista tosin ei yksikään ollut siis alennuksessa :D Kahden läpinäkyvän lakan lisäksi lähti mukaan Vierailevissa tähdissä ollut pinkki lakka ja nyt näissä oleva oranssi lakka. Täytyi näitä ensin kokeilla, vaikkei kaikkia joululahjalakkojakaan ole vielä korkattu :D


Pohjalla siis kultashimmerinen oranssi lakka. Sen päälle tein vinolakkauksen oranssipohjaisella glitterlakalla ja sen päälle vielä toisen vinolakkauksen pinkkipohjaisella flakieslakalla. Flakiet eivät kyllä näkyneet kovin hyvin ja näissä kuvissa vielä vähemmän kuin todellisuudessa..


Rajaukset tein ensin valkoisella koristelulakalla. Valkoinen tuntui kuitenkin liian kovalta, joten vedin siveltimellä kärjissä oleviin rajauksiin päälle ohuesti harmaalla hololakalla ja toisiin hopeisella shimmerlakalla. Hyvin simppeli lakkaus taas :)


Lakkoina Ccuk:n Apricot sun, Sinful colorsin Ufo, Aden cosmeticsin nro. 72, Kissin White, H&M:n Silver kitty ja Evelinen tuntematon lakka.

Oletko tehnyt hyviä alelakkalöytöjä vai vaan alettomia lakkalöytöjä? :D

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet.:)

  VastaaPoista
 2. Akselin Sini13.1.2011 7.31

  Ostin kiinasta just 18 uutta lakkaa, päällys- ja aluslakan!!! Ne on tosin sellasia pieniä pulloja... :D Vähän niiku mavalan lakat.

  VastaaPoista
 3. Emmi: Kiitos :)

  Akselin Sini: Oh, olen niin kateellinen.. Kiinasta löytyy varmasti vaikka kuinka ihania ja halvempia lakkoja kuin täältä! Täytyy joskus tulla teillä käymään ja ihastelemaan :)

  VastaaPoista