26.10.2010

Tuliko jo pääsiäinen?


Sunnuntaina siis testailin kolmatta kertaa akryylimaaleilla kynsien koristelua. Edellisen päivän ensimmäinen testaus oli jotain aivan kamalaa ja toisen suhrin irtoglitterillä, joten molemmat päätyivät kuvaamatta poistoon. Nämä sentään kuvasin ennen poistamista :D Näitä olisin jopa päivän tai pari pitänytkin, mutta varsinkin oikeaan käteen nousi järkyttävä määrä ilmakuplia ja päädyin sitten nämäkin poistamaan parin tunnin päästä.


Vihreän kynsilakan päälle lähdin tekemään keltaisella ja punaisella akryylimaalilla ja ohuella, pitkällä siveltimellä tuollaisia koukeroisia viivoja. Lopuksi vielä sekoitin noita kahta väriä ja tein oranssitkin koukerot tuonne. Vaihdoin työvälineen pienipäiseen dottingtooliin ja tein samoilla akryylimaaleilla muutamia pilkkuja.


Vähän lisää kimallusta piti vielä sitten lisätä kynsilakalla. Samalla siveltimellä vedin joidenkin keltaisten viivojen päälle vaalean vihreeä kynsilakkaa ja oranssien päälle kultaista kynsilakkaa, samoin dotting toolilla pilkkujen päälle. Lopputulos olikin sitten tosi värikäs :D


Lakkoina Dependin nro. 191, Models ownin Green flash ja 25 carat gold. Akryylimaalit ovat Suomalaisesta kirjakaupasta alen alesta ostettuja (1,80 euroa 12kpl 12ml). Mitään merkkiä tai valmistajaa tuossa paketissa ei lue, mutta käyttämäni värien nimet ovat Lemon yellow ja Vermilion. Kuvassa myös käyttämäni sivellin ja gotting tool.

Tuleeko jollekulle muullekin mieleen näistä pääsiäinen, kuten avomiehelleni? :D

4 kommenttia:

 1. Tää blogi on aivan mahtava ♥
  Juu, tuleehan noista mieleen pääsiäinen.
  Sain innostuksen tehä oman tästä
  sun blogista :D sen osote on: http://pulinablogi.blogspot.com/
  jos vaan kiinnostaa :) ja toivottavasti
  saan tän kommentin kautta uusia lukijoita!
  T. Anne

  VastaaPoista
 2. lähteekö noi akryylimaalit helposti kynsilakan poistoaineella ? :)

  VastaaPoista
 3. Saako kysyä miten kauan odotat kynsien kuivumista? Oon ite aika sählä ja tyrin kynsilakat usein kun ne ovat vielä märät.

  VastaaPoista
 4. Anne: Kiitoskiitos ja onnea uudelle blogille :)

  Anonyymi: Juu, lähtee yhtä helposti kuin lakkakin!

  Sipi: Mä taas yritän olla ehkä turhankin varovainen ja odotan jopa kaksi tuntia ennen kuin teen mitään missä kynnen pinta osuu johonkin, ja sillonkin teen vielä vähän varoen. Ja aina ekat 10-30 minuuttia (riippuen kuinka monta kerrosta lakkaa on) kulutan niin että katon telkkaria tai muuta sellaista missä ei käsillä tarvitse tehdä mitään. Tänään onneksi sain pitkästä aikaa viimein pikakuivattavan lakan, joten vähäsen uskallan jo lyhentää noita aikoja :D

  Hyvä kikka siihen, mistä tietää että lakat ovat jo tarpeeksi kuivat: Varovasti kosketa toisen käden kynnen pinnalla toisen käden kynnen pintaa. Jos ne tuntuvat vähän tarraavan toisiin kiinni, on lakka vielä märkää! En muista mistä tämän vinkin joskus kauan sitten kuulin, mutta toimii :)

  VastaaPoista