2.10.2010

Korallille kaveri


Taas yksi kiireinen viikko takana... Edelliset lakkaukset saivat olla huimat neljä päivää kynsissä, kunnes sitten torstai-iltana pikaisesti oli pakko päästä jo ne vaihtamaan! Yves rocherilta tarttui mukaan torstaina läpikuultava, korallinen shimmer -lakka, joten sitä tietenkin piti testata.


Lakan läpikuultavuuden vuoksi laitoin alle korallista cremea. Sitten vetelin taas glitterisellä nail art -lakalla jotain vänkyröitä ja lopuksi töpöttelin sienellä sitä uutta lakkaa kaiken päälle.


Nimettömiin vielä timantit ja valmista tuli! Koen korallin/oranssin värin hankalaksi yhdistää muihin väreihin, joten tuo uusi lakkani on hyvin tervetullut kaveri vanhalle korallilakalleni. En oikein tiedä mikä muu sopisi yhteen kuin toinen saman värinen mutta eri sävyinen, tai musta, valkoinen, glitter tai ruskea. Sen takia tuo vanha lakka on jäänyt aika vähälle käytölle :/


Lakkoina Models ownin Fuzzy peach, Kissin glitter Nail art -lakka sekä Luminellen Corail irisé.

Loppuun vielä pieni ilmoitus. Synttäriarvonnan ensimmäisen palkinnon voittanut henkilö ei ole vastannut lähettämääni sähköpostiin, joten arvoin palkinnon uudestaan.  
Palkinto lähteekiin siis Kristalle!

P.S. Jos kiinnostaa arvonnat, joissa on hyvät palkinnot, käykää kurkkaamassa täällä ja täällä!

Mihin väriin sinä yhdistät korallin/oranssin?

4 kommenttia:

 1. Kirkkaan oranssi sopii hyvin pinkin kanssa, koralli sopisin mielestäni siis hyvin semmoisen hempeän vaaleanpunaisen kanssa. :) Ja sehän selviää vain kokeilemalla, laittelee lakkoja sekaisin kynsille, ja katsoo mikä sopii parhaiten. :D Korallin kanssa sopii mielestäni myös hempeä violetti, miksei tummakin. Banaanin keltainenkin sopisi mielestäni korallin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Valkoinen alta ja liukuvärjäys Fuzzy peach:lla, tuliskohan ihan tyhmä :o

  VastaaPoista
 3. Kiitokset vinkeistä, täytyy jossain vaiheessa kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. ihania lakkauksia : DD
  tekisi mieli kokeilla, mutta kynnet katkesivat uimakisoissa..

  VastaaPoista