24.10.2010

Lilaa, pitkästä aikaa


Eilen ja tänään olen viettänyt ihania löhöpäiviä eikä ole tarvinnut lähteä minnekään kotoa eikä kotonakaan täytynyt tehdä mitään kummempaa. Niinpä päätin käyttää tämän viikonlopun kynsien parissa! Lakkailun ja testailun lisäksi olen ahkerasti rasvannut kynsiä ja käsiä, jotta nyt nämä kynnet taas pian kasvaisivat ja pysyisivätkin sitten repeilemättä!


Piti laittaa pitkästä aikaa lilaa lakkaa. Alla on siis perus liukuvärjäys ja sen päällä sitten koko kynnellä yksiväristä glitteriä ja kärjessä moniväristä glitteriä.


Näiden lakkausten päälle oli tarkoituksena tehdä jonkinlaista kuvaa vielä akryylimaaleilla, mutta yritykseni epäonnistuivat niin pahasti etten edes ottanut niistä mitään kuvia :D Lopulta vaan huvin vuoksi testailin eri siveltimiä ja joka kynsi oli erilaisen suhrun peitossa. Testailun päätteeksi poistin heti lakkaukset, töräytin joka kynnelle kunnon kasan rasvaa ja katselin kaikessa rauhassa tv-sarjoja rasvan imeytyessä rauhassa kynsiin ja kynsinauhoihin :)

Lauantaina tein vielä toiset akryylimaalikokeilut, joista tulikin jo vähän siedettävämmät. Onnistuin kuitenkin suhraamaan ne täyteen irtoglitteriä (jota oli siis tarkoitus mennä vain vähän kärkiin), joten poistin ja jätin kuvaamatta nekin. Tänään teinkin sitten taas kaksi lakkausta :D Postaukset näistä kuitenkin vasta ensi viikolla, ei makeaa mahan täydeltä! Seuraavana luvassa kuvat uudesta akryylimaalikokeilusta ja sen jälkeen vähän Halloween -teemaa :)


Lakkoina Models ownin Utopia, Lilac dream ja Pink fizz, Dependin nro. 163 ja Sinful colorsin Frenzy.

Onko jollain muulla sama ongelma: tykkään kovasti lilasta kynsillä, mutta sitä tulee silti tosi harvoin käytettyä?

3 kommenttia:

 1. wow..pretty colours!!

  i'm doing a giveaway and if you have time drop by!!

  http://helibeauties.blogspot.com/2010/10/giveaway.html

  VastaaPoista
 2. like ur blog !!! <3 mistä saa dependin lakkaa?:)

  VastaaPoista
 3. Heli'♥beauties: Thank you :)

  Jenna: Thanks! Dependit löytyvät Kicksistä. Kurkkaa www.kicksbeauty.fi niin löydät lähimmän myymälän :)

  VastaaPoista