10.10.2010

Pinkillä piristettyä mustaa


Taidan olla vähitellen tottumassa tummempiin lakkauksiin, sillä viihdyin näissä lakkauksissa neljä päivää. Olisin pitänyt näitä kauemminkin, elleivät olisi menneet niin kurjaan kuntoon!


Alle laitoin mustaa lakkaa, jossa on ainakin sinivihreää ja pinkkiä shimmeriä. Kynnen juureen tein mustalla koristelulakalla kaarevan alueen ja kärkeen kaarevan vinolakkauksen vaaleanpunaisella glitterlakalla. Sitten pinkillä koristelulakalla rajaukset ja koristetähdet vielä mustan lakan päälle. Muihin kynsiin yhdet, peukaloihin kolme!


Laitoin lakkauksen päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa. Olin tehnyt edellisenä iltana nämä lakkaukset ja aamulla kävin suihkussa, jonka aikana kaksi tähdistä tipahti. Lisäsin ennen töihin lähtöä vielä kerroksen päällyslakkaa, jotta loput tähdet selviäisivät päivästä. Neljän päivän kuluttua tähtiä oli jäljellä enää puolet! Ensikerralla täytyy siis varata enemmän aikaa päällyslakan laitolle ja sen kuivumiselle, kun noita tähtiä käyttää. Kuvat näistä lakkauksista ehdin ottamaan vasta tuon kohtalokkaan suihkun jälkeen, joten siksi keskisormesta puuttuu tähti.


Lakkoina Dependin nro. 104, Kissin Black Nail art -lakka, Models ownin Pink fizz ja Kissin Bikini pink. Tähdet Viva la nailsilta.

Olen miettinyt, pitäisikö tehdä postaus kaikista omistamistani lakoista. Kiinnostaisiko sinua tällainen postaus?

4 kommenttia:

 1. Oi ompa hienot nämä! (:
  Ja mun mielestä lakkapostaus olis tosi hyvä idea, sellaset kiinnostaa aina : D

  VastaaPoista
 2. so pretty!!


  http://helibeauties.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa lakkapostaus!

  Ja sellaista piti kysymäni, että onko tuo vaaleanpunainen siitä toisesta perus Kiss-koristelupaketista, vai oletko tilannut jostain? :o Olen meinaa sitä pinkkisinivihreä-pakettia hypistellyt monesti, mutta pullossa ne näyttävät niin kamalan räikeiltä, etten ole uskaltanut ostaa sen perus mustavalkohopea-paketin kaveriksi. Ja sun lakkauksissa nuo näyttää niin paljon, mikä nyt ois oikea sana, tyylikkäämmiltä? eikä ollenkaan sellaisilta kirkuvilta neonväreiltä.

  Tosi nättejä lakkauksia sulla muutenkin, kiva että on blogi jossa lakkaillaan "normaalimittaisia" kynsiä eikä sellaisia mahdottomia sapeleita, voi itsellekkin poimia pientä inspistä ;)

  VastaaPoista
 4. Veeu (=: Kiitos! Itseäni kiinnostaa aina enemmän itse lakkaukset kuin lakat.. Tuntuvat kuitenkin olevan yleisesti suosiossa esittelypostaukset, niin kai sitä pitäisi jossain vaiheessa esitellä omatkin lakat :)

  Heli'♥beauties: Thanks! :)

  Anonyymi: Kiitos :) On tuo juuri siitä peruspaketista. Itsekin olen sitä jo pitkään miettinyt ja räikeyden takia jättänyt ostamatta, mutta nyt sain nuo sitten lahjaksi. Vihreä ja pinkki on tosiaan aika räikeät, mutta aika ohuita koostumukseltaan. Sen takia tuossa lakkauksessa ei näytä kovin räikeältä, kun lakkaa on vain yksi kerros ja alla oleva musta vähän hillitsee tuota pinkkiä. Eli saa tuolla hillitympää lopputulosta kun ei laita paksua kerrosta ja yhdistää sopivaan väriin :)

  VastaaPoista