15.10.2010

Ensimmäinen punainen


En ole ikinä omistanut kunnon punaista lakkaa, sillä punaisesta tulee mieleeni aivan liian voimakkaasti aina joulu. Aluksi olinkin vähän huolissani saatuani tämän lakan Crayonilta, että mahtaako tälle tulla ollenkaan käyttöä...


Päätin aloittaa turvallisesti ja en lisännyt muuta väriä lakkaukseen kuin glitteriä. Onneksi lakka osoittautuikin enemmän vadelmanpunaiseksi kuin kirkkaanpunaiseksi ja vähän ehkä jopa tykästyin tähän!


Nämä lakkaukset syntyivät hyvin yksinkertaisesti: ensin koko kynnelle kimaltelevaa vadelmanpunaista lakkaa, mattapäällyslakalla vinolakkaus ja lopuksi rajalle glitterkoristelulakalla pari vetoa.

Ensimmäisen mattalakkauskokeiluni jälkeen sain muutamia kysymyksiä lakasta. Tässä nyt tähän astisista kokemuksistani koonti:
Rimmelin mattapäälyslakka maksoi 6,80 Sokoksella. Putelissa on ihanan leveä sivellin, jolla on helppo ja nopea peittää koko kynsi. Mattaefekti näkyy sitä paremmin mitä kimaltavampi alkuperäinen lakkaus on (hologrammin päällä muutos suurin, sitten shimmerin, pienin muutos cremen päällä). Näitä kynsiä pidin kaksi päivää ja sinä aikana mattaus pysyi hyvässä kunnossa. Tähänastisen kokemuksen perusteella suosittelen kyllä :)


Lakkoina Evelinen Party colours (pullossa ei nimeä tai numeroa), Rimmelin Matte finish ja Kissin Silver glitter.

P.S. Huomenna menemme Crayonin kanssa Kauneusmessuille Helsinkiin! Toivottavasti sieltä löytyy myös jotain kynsi-ihanuuksia :)

Viihdytkö sinä punaisissa lakkauksissa?

1 kommentti:

  1. Punalakkaus on aina ihanan romanttinen! ♥

    VastaaPoista