21.10.2010

Pikkuiset kiekkokalat kynsissä ui...


Kaikista Kauneusmessuilta ostamistani lakoista eniten minua houkutteli sinivihreä glitterlakka, joten se päätyi ensimmäisenä kokeiluun. Useimpien glitterlakkojen tapaan tämäkin tapaus on todella läpikuultavaa ja peittääkseen tarvitsee useita kerroksia. Laitoin siis alle kaksi kerrosta messuilta ostamaani valkoista lakkaa, joka tosin ei sekään ole mitään kovin peittävää tavaraa.. Sitten laitoin kaksi kerrosta glitterlakkaa koko kynnelle, yhden kerroksen noin kynnen puolesta välistä ja vielä viimeisen ihan kärkeen. Läpikuultavalla lakalla liukuvärjäys on ihanan helppo tehdä, kun siihen ei tarvitse edes sientä töpöttelyyn!


Etusormiin ja nimettömiin sitten vielä pienet fimokiekkokalat uiskentelemaan :) Ihanasti muuten näkyy tuossa keskisormen kärjessä kuluminen, kun ehdin ottaa nämä kuvat vasta näiden ollessa kolmatta päivää kynsillä..:/


Tunnen itseni ihan vajaaksi näissä lyhyissä kynsissä.. Vaikkei pituutta lähtenyt kuin kolme milliä, niin nämä tuntuvat ihan töppökynsiltä! Onneksi mielipahaa lieventää aivan ihana lakka, jossa on siis kolme erikokoista glitteriä, jotka kimaltelevat vihreinä, sinisinä ja oransseina. Tässä lakkauksessa tuo näyttää tosiaan enemmän siniseltä kuin vihreältä, vaikka lakkapullossa taas selkeästi enemmän vihreältä. Tällä saa varmasti aivan erilaista jälkeä aikaiseksi, kun alle laittaakin vaikka mustaa tai turkoosia lakkaa!


Lakkoina siis Misan Suited perfectly ja Sinful colorsin Blue ocean.

Onhan joku muukin joutunut kärsimään kynsiensä menetyksestä näin syksyn tullen?

6 kommenttia:

 1. Pistät mustaa alle, niin näyttä siltä, että sormet on jääneet oven välii.. :P

  VastaaPoista
 2. Kärsin joo :(

  Nyt aattelin, et tehohoitoa kynsiöljyä ja kovettavia aluslakkoja, et jospa se tästä...

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi kalat!!
  Täälläkin on jonkin aikaa sitten katkeillut kynsiä, mutta kun siirryin takaisin Trindin kayttöön vahvistajana näyttää taas vähän paremmalta:)

  VastaaPoista
 4. Oi kun söpö lakkaus. :) Mulla on käytössä Mavalan scientifique, pitää kynnet hyvin "kasassa". :D

  VastaaPoista
 5. H, norppa, shiny: Kiva, että kohtalontovereita löytyy! Itse olen siis nyt koko ajan käyttänyt Trindiä kerran viikossa lakkausten alla, mutta ei näytä riittävän.. Nyt sitten laittanut sitä joka lakkauksen alle ja tehorasvannut kynsiä ja käsiä ylipäänsä, niin josko se tästä..?

  Hellu: Hahhaa, toivottavasti ei sentään, täytyy joskus kokeilla :D

  Vee; Täytyypä tuota kokeilla joskus, jos ei Trindillä näytä pärjäävän :)

  VastaaPoista