4.10.2010

Sinistä ja vihreää


Huomasin, että saamistani lakoista yksi vihreä lakka on lähes saman värinen kuin Kissin vihreä Nail art -lakka ja samoin eräs sininen Kissin sinisen kanssa. Päätin sitten iskeä viisi kärpästä yhdellä iskulla, eli korkata viisi uutta lakkaa samalla kertaa!


Joka toiseen kynteen laitoin vihreää cremelakkaa ja joka toiseen sinistä shimmerlakkaa. Mattasin sen jälkeen ne kaikki mattapäällyslakalla. Sitten lisäilin vihreän päälle sinistä koristelulakkaa ja sinisen päälle vihreää. Lopuksi vielä vanhaa tuttua glitterkoristelulakkaa kaikkiin kynsiin.


Tarkoituksena oli saada kivaa kontrastia matalla ja kiiltävällä lakalla. En kuitenkaan viihtynyt näissä lakkauksissa, sillä värit ovat itselleni niin erikoiset.. Vihreitä lakkoja en vielä oikein koe omakseni ja sininen on tummempi kuin mitä yleensä tykkään käyttää. Tulipahan kuitenkin kokeiltua jotain itselleni uutta :)


Lakkoina La femme beautyn Lime cream, Dependin nro. 41, Rimmelin Matte finish sekä Kissin Pearl blue, Beach green ja Silver glitter Nail art -lakka. Vasta nyt huomasin noissa Kissin lakoissa nimet :D

Maistuuko sinisen ja vihreä yhdistelmä sinulle? Entä matan ja kiiltävän?

6 kommenttia:

 1. Aika rohkea yhdistelmä. Ihana tuo dependin lakka. :) Hauska lopputulos. Ja kyllähän sitä kiiltävää ja mattapintaista voi yhdistää, ei paha. :)

  VastaaPoista
 2. wow, onko kissiltä myös tuollaiset väri koristelakoissa! TAHTOOO!

  Hienot kynnet on!

  VastaaPoista
 3. Ootkos ollu tyytyväinen tohon mattalakkaan? :)

  VastaaPoista
 4. mitä mieltä sä oot tost mattalakast? itel on tollanen ja jotenki tuntuu et eka se mattaa tosi hyvin mut sit muutaman päivän päästä matta ois kadonnu :o tosin pidän samoja kynsiä yleensä koko viikon :D

  VastaaPoista
 5. Säkin oot hankkinut mattalakan :3 mitä tolla oli hintaa? Suositteletko hankkimaan? Kivat kynnet muutenkin!

  VastaaPoista
 6. marm: Joo, oli lopulta liiankin rohkea yhdistelmä mulle, saivat aika pian lähteä :D

  Nunnu: Paketissa tulee tuon vihreä ja sinisen lisäksi vielä pinkki :)

  H, Anonyymi, Suvi: Mattalakka maksoi 6,80 Sokoksella. Olen kokeillut sitä vaan tässä lakkauksessa (joka oli kynsillä n. 24h) ja edellisen holoranskiksen päälle yhteen kynteen. Putelissa on ihanan leveä sivellin, jolla on helppo ja nopea peittää koko kynsi. Mattaefekti näkyy sitä paremmin mitä kimaltavampi alkuperäinen lakkaus on (hologrammin päällä muutos suurin, sitten shimmerin, pienin muutos cremen päällä). Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa, kun ei tosiaan vuorokautta pidempään ole ollut kynsillä. Tähänastisen kokemuksen perusteella suosittelen kyllä, kerron lisäkokemuksia myöhemmin kun niitä tulee :)

  VastaaPoista