16.10.2010

Dotting toolit testauksessa


Hirvittävän kiireen vuoksi en ole ehtinyt postata tekemistäni lakkauksista reaaliaikaisesti, vaan yleensä postaan aina lakkauksista juuri kun olen ne poistanut/pian poistamassa ja olen tekemässä jo seuraavia. Nyt kuitenkin perjantaina sain postattua lakkauksista, kun olin tekemässä seuraavan seuraavia lakkauksia! Joten niitä tehdessä kirjoittelin myös tämän postauksen ja laitoin sen ajastukselle, sillä lauantaina en ehdi kuitenkaan mitään postaamaan. Sen takaa aikainen lähtö kohti Kauneusmessuja!


Sain tällä viikolla synttärilahjaksi minulle tilatut siveltimet ja dotting toolit. Nämä lakkaukset syntyivät tarpeesta päästä testaamaan jälkimmäisiä!


Alle tummanharmaa hologrammilakka ja sen päälle sitten palloja kolmella eri värillä kärkeä kohti pallojen kokoa suurentaen. Ei ihan kaikkein parasta jälkeä tullut hirveässä kiireessä ja ensimmäistä kertaa käden opetellessa uuden välineen käyttöä.


Lakkoina Golden rosen nro. 119, Goshin Silky mint, Dependin nro. 54 ja Models ownin Top turquoise. Kuvassa myös kolme kaksipäistä dotting toolia, joista käytin yhteensä neljää päätä tähän lakkaukseen.


Loppuun vielä surullinen uutinen oikean käden pikkurillini kohtalosta. Onnistuin työpäivän päätteeksi repäisemään sen kivasti tuosta vähän hankalasta paikasta :( Ensimmäisessä kuvassa siis kuva repeämästä. Toisessa kuvassa hätäavuksi kynnelle laittamani paikka: alle aluslakkaa, päälle palanen teepussista ja päälle pari kerrosta aluslakkaa lisää. Alkuperäinen ohje paikkaamiseen löytyy täältä, mutta itse käytin kynsiliiman sijaan aluslakkaa, sillä en sellaista omista.

Kolmannessa kuvassa vielä kynsi lakkauksen kanssa. Paikkaa ei kynnellä huomaa, ellei sitä osaa katsoa. Kuvassa paikka näkyy vähän selkeämmin kuin luonnossa. Tämä paikkaus kesti kynnelläni melkein kaksi vuorokautta, joten seuraavan lakkauksen yhteydessä sain tehdä homman uudestaan.

Kuinka sinun revenneelle kynnelle käy? Koetatko paikata, leikkaatko sen vain pois ja tasaat muut kynnet samaan mittaan vaiko mitä?

2 kommenttia:

  1. Pitääkin ens kerralla testata tota paikkaamista. Ite teen aina rakennekynnen tilalle =D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla tuota sitten sen liiman kanssa, sillä ainakaan mulla ei kestänyt pelkällä aluslakalla kovinkaan hyvin! Eilen laitoin tavallisella pikaliimalla kokeeksi, saa nähdä kestääkö se paremmin :)

    VastaaPoista