29.10.2010

Halloween -teemaa


Tässä nyt vielä viimeiset viime viikonloppuna tekemäni kynnet. Eihän niitä tullut tehtyä kuin neljät kahdessa päivässä :D Nämä tosiaan ainoat, jotka jäivät kynsille pidemmäksi aikaa kuin muutamaksi tunniksi. Yksinkertaiset Halloweenkynnet oli näissä siis ajatuksena. Itsehän en juhlista Halloweenia päiväkodin naamiaisia enempää (ja sinnekään ei voi mitenkään pelottavasti pukeutua, kun ryhmässä tosiaan alle 3-vuotiaita), joten tein nämä teemakynnet hieman etukäteen ennen juhlia kun sinne laitoin sitten pinkkiä naamiasasuani ajatellen :)


Teinpä samalla ohjeet näiden kynsien tekoon, jos joku sattuu innostumaan laittamaan samantyyliset omiin juhliinsa. Pohjalla siis töpötellen oranssia ja sen päällä töpöteltynä mustaa. Oranssia laitoin kaksi kerrosta koko kynnelle, kiinnittäen huomiota siihen, että väriä löytyy varmasti kynnen reunaan asti. Mustaa sitten ensin kevyesti päälle noin puolelle kynttä ja toinen kerros tummentamaan ihan kärkeen.


Seuraavaksi päälle vedin kerroksen oranssia glitterlakkaa, jossa on kolmea eri kokoista glitteriä. Glitterit kimaltavat oranssina, vihreänä ja sinisenä.


Edellisen kerroksen kuivuttua levitin päälle vielä toisen kerroksen samaa glitteriä ja heti perään dippasin viuhkasiveltimen kärjen irtoglitteriin ja kevyesti siveltimen kärjellä painelin glitteriä märän lakan päälle aivan kynnen kärkeen. Tässä alla on hyvä olla joku paperi, lehti tms., jolle ylitipahtelevat glitterit tippuvat. Näin saat operaation lopuksi siivottua glitterit helpommin eikä niitä ole ihan joka paikassa!


Lakan kuivuttua harjasin kevyesti viuhkasiveltimellä irtoglitterin päältä, jotta ylimääräiset, lakkaan kiinni jäämättömät glitterit tippuisivat pois eikä kärjestä tulisi muuta kynttä selkeästi paksumpaa. Tämän tehtyäni laitoin vielä kaksi kerrosta päällyslakkaa päälle, jotta kynnen pinnasta tulisi tasainen ja glitterit pysyisivät paikoillaan pidempään.


Tässä siis lopputulos! Halutessa tuohon päälle voisi vielä joko käsin maalata tai laittaa tarroja Halloween -teemaan liittyen, mutta taitojen ja tarrojen puutteessa jätin itse ne tuollaisiksi :)


Lakkoina Dependin nro. 124 ja 39 sekä Singul colorsin Ufo. Purkissa irtoglitter, jonka ostin Kauneusmessuilta ja etualalla käyttämäni viuhkasivellin. Todellisuudessa tuo oranssi lakka on sekä pullossa että kynsillä paljon tummempi oranssi, näissä kuvissa näyttää jostain syystä tosi vaalealta ja jopa vähän pinkiltä.

Aiotko sinä lakata kyntesi Halloweenia varten teeman mukaisesti?

2 kommenttia:

  1. Kyllä varmaan pitää keksiä kynsille jotain Halloweeniä, jos ei muuta! :)

    VastaaPoista
  2. Kynsissä on hyvä juhlistaa Halloweenia, jos ei muuten :)

    VastaaPoista