3.10.2010

Harmaata hologrammia


Näin muutaman viikon myöhässä sain kasan kynsilakkoja synttärilahjaksi. Crayonilta, joka aloitti meillä töissä perjantaina, sain kuusi lakkaa. Lauantaina äitini pääsi vihdoin käymään täällä ja toi mukanaan lahjat häneltä (viisi lakkaa ja kolme koristelulakkaa) sekä siskoltani (kaksi lakkaa). Lisäksi vielä äiti osti minulle Rimmelin mattalakan vierailunsa aikana. Eli yhteensä 17 uutta lakkaa tässä testattavana <3


Perjantaina aloitin testaamisen kahdella Crayonilta saadulta lakalla. Aiemmin en ole omistanut ainuttakaan hologrammilakkaa, joten täytyihän heti ensimmäisiin lakkauksiin laittaa niistä kahta!


Alle laitoin vaaleanharmaata hololakkaa ja tippeihin sitten tummanharmaata. Lopuksi vielä peukaloihin, etusormiin ja nimettömiin kukkatarrat. Aivan ihanasti kimalsivat nämä lakkaukset auringonpaisteessa!


Lakkoina siis Evelinen Party colours -lakkaa, jossa valitettavasti ei ole lakan nimeä tai numeroa, sekä Golden rosen nro. 119.

Joko sinä olet kokeillut hologrammilakkoja? Mitä pidit?

9 kommenttia:

 1. Hologrammilakat on suosikkeja! Tykkään erityisesti China Glazen holoista, vaikka Color Clubillakin on kivoja. :]

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit lakkaukset! En oikeen ite uskalla yhdistää kahta eri hololakkaa, mut tolla tavalla yhdistettynä näyttää nätiltä. :) Ja kiva et tykkäsit lakoista! Ostin ite tossa kesällä Evelinen yhden hologrammilakan vähän epäillen, mut se olikin tosi hyvää, joten uskalsin nyt sullekin pistää sellasia lahjaksi. :)

  Mitä mieltä sä nyt olet, oliko Eveline vai Golden Rose parempaa?


  Parhaita ikinä on kyl Nfu.Oh'n hololakat, niitä aion tilata paljon lisää, kun eka palkka tulee. :D Noita vertailuja löytää helposti googlesta, mut tässä yks hyvä: http://1.bp.blogspot.com/_Nx4ir194EDs/S-Y9XEDwBZI/AAAAAAAAAfk/m6xz8JnB0mA/s1600/blueholocomparesun.jpg

  Ekassa kynnessä tolla on Nfu.Oh'n lakkaa, toisessa China Glazea, kolmannessa jotain Artformia, neljännessä OPIa.

  Pakko saada lisäääää! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen yhdistelmä! Vau. :) Erittäin sievät kynnet kyllä.

  VastaaPoista
 4. Pakko ostaa itekkin se Rimmelin mattalakka :D

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne blogiisi ja kivoja kynsilakkauksia oot tehny. Alkoi itsellä himottaa nuo eriväriset nail art -lakat, vaikka mulla on ohuita siveltimiä, joilla voi maalata ihan samanlaiset viivat :D :D

  Ja lisäsin blogisi seurantaan :)

  VastaaPoista
 6. Ai vitsi nää on kauniit! Pakko saada noi lakat itellekin! :)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis lakkaus <3 Haluan sinun kyntesi! >:)

  VastaaPoista
 8. Mistä noita party colours lakkoja voi ostaa ?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista, ihana saada näin monta <3

  Sonne: Itsekin innostuin nyt näistä holoista, olisi ihana päästä kokeilemaan muitakin merkkejä!

  Crayon: Mullekin lisää kiitos! :D Golden rosea en levittänyt koko kynnelle, joten levittyvyyttä ja peittävyyttä on vaikea arvioida.. Mutta auringossa kun katselin, niin Eveline kimalteli mielestäni paljon enemmän. Saattaa johtua tietty isommasta alasta, mutta tämän kokeilun perusteella vaikutuin enemmän siitä. Lakka ei kyllä ollut kovin peittävä. Laitoin nyt vaan kaksi kerrosta kun tippiin tuli toista lakkaa päälle, mutta jos tuota pelkälteen laittaisi niin kolmas kerros olisi tarpeen.

  cottoncandy: Siitä vaan ostamaan! Nyt muutaman kokeilun tehneenä voin sanoa, että hyvin toimii! Ei ole kyllä vertailukohdetta, mutta ei ole ainakaan minulla ollut valitettavaa tuon toimivuudesta.

  norppa: Itse taas odotan postin tuovan mulle siveltimiä, en malttaisi odottaa niitä enää :D

  Sipi: Sori, en kyllä luovu näistä, olen sen verran tyytyväinen näihin :D

  Anonyymi: Vapaa valinnasta/Tarjoustalosta tms. löytyy, eli Tokmanni konsernin liikkeistä :) http://www.tokmanni-konserni.fi/

  VastaaPoista