31.10.2010

Kuuraperhoset


Tarkoituksenani oli pitää edellisiä lakkauksia useampi päivä, mutta sattuipa pieni onnettomuus alle vuorokauden päästä lakkaamisesta. Oli hieman kiire bussiin, mutta töissä piti vielä äkkiä levittää lasten ruokalaput kuivumaan. Siinä sählätessä pesukoneen rummun luukku onnistui höyläämään avautuessaan palan oikean käden keskisormen lakasta ja sen viereisestä lakasta. Lähti siis noin neljäsosa lakasta ja ihon pinnasta joku 3x3mm palanen :S Hieman vuosi verta ja monta päivää oli tosi kipeä, nyt sentään rupi enää jäljellä ja turvotuskin kadonnut.


Tästä onnettomuudesta johtuen piti sitten tietenkin äkkiä vaihtaa lakkaukset, sillä enhän voinut olla rikkinäisillä lakkauksilla vaikka töissä pidinkin laastaria sormessa :D Päädyin sitten vetelemään viisi kerrosta erittäin läpikuultavaa vaaleanvihreää kimallelakkaa. Sitten vielä puolelle kynttä vaaleanharmaata hologrammilakkaa, glitterviiva rajalle ja peukaloihin ja nimettömiin perhostarrat. Kaiken päälle vetäisin sitten vielä kerroksen mattapäällyslakkaa, sillä Models ownin päällyslakkani oli jo sellaista liisteriä että se jouti jo roskiin.


Näihin nousi kiireen ja useiden kerrosten huonon yhdistelmän ansiosta taas kauheasti ilmakuplia. Tein vielä näiden kaksi päivää jälkeen toiset pikalakkaukset, mutta ne jätän nyt esittelemättä. Niihin en laittanut nimittäin lainkaan päällyslakkaa ja työpäivän jälkeen ottamissani kuvissa ne olivat jo niin törkeän näköiset kärjistä, etten niitä viitsi täällä esitellä :D


Lakkoina Aden cosmeticsin nro. 51, Evelinen Party colours (numero tuntematon) ja Kissin Silver glitter. Tarrat Wild and mildilta.

Sivupalkista löytyy nyt linkit sivuille, joilta löytyy kuvat kaikista kynsilakoistani ja muista kynsiin liittyvistä jutuista, jotka omistan :) Sivuilta heti otsikon alta löytyy kaikki lakkamerkit ja tarviketyypit. Niitä klikkaamalla pääsee nopeasti katsomaan haluamaansa. Esim. jos haluat nähdä kaikki Models ownin lakkani tai omistamani kynsitarrat, se onnistuu helpommin!

Palautetta blogin uudesta sisällöstä? :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja ihana blogi! Olisi superihanaa jos voisit joskus tehdä sellaisen postauksen, missä olisi sun kaikki kynsilakat ;))

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kaikki kynsilakkani löytyy tuolta sivupalkista ihan ylhäältä löytyvästä linkistä "Kynsilakat" :)

    VastaaPoista