30.7.2011

Neonsitrus


Kuten tässä postauksessa selostin, olen rakastunut La femme beautyn Neon -lakkasarjaan. Neonväriset lakat kuivuvat yleensä melko matoiksi, mutta nämä shimmeriset neonlakat jättävät ihanan kiiltävän pinnan! Ainoa puute näissä on peittävyys, mutta sekään ei ole mitenkään mahdoton, kolmella kerroksella saa jo suht ok tuloksen.


Ollessani reissussa käytin näitä kahta uudempaa Neon -tulokastani joka toiselle kynnellä Ultra greenia ja joka toisella Ultra tangerinea ilman koristeluja. Nämä kaksi eivät ole ihan niin jännittävän erikoisen värisiä kuin Ultra orange. Reissusta kotiin päästyäni halusin kuitenkin yhdistää nämä vielä koristeluja sisältävässä lakkauksessa, joten tein niillä simppelin vinolakkauksen. Oranssi lakka ei pääse tuossa ihan oikeuksiinsa, sen alle olisi pitänyt laittaa kerros valkoista lakkaa, jottei vihreä kuultaisi siitä läpi ja tekisi siitä likaisempaa sävyä..


Koristeluksi vinolakkauksiin iskin nimettömiin vielä sitruuna- ja appelsiinifimoja :)


Lakkoina siis La femme beautyn Ultra green ja Ultra tangerine sekä Kissin White. Fimot Dazzling nailsilta.

Kuka muu on huomannut tekevänsä kesällä räikeämpiä lakkauksia kuin talviaikaan?

11 kommenttia:

 1. Sievät lakkaukset! Ja tuo pitää mun kohdalla niin paikkansa, että kesällä pitää käyttää värejä... Mulla on jäänyt monta uutta lakkaa ihan korkkamattomaksi, koska niin synkkiä/tunkkaisia värejä ei vaan voi käyttää kesäaikaan :D

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin yritän tehokäyttää kesäisin neonvärejä ja muita ihanuuksia. Talvella ne tuntuu epätoivoiselta kaipuulta kesään :D Onneksi on talvellakin Thaimaan matka tiedossa, sinne sitten pakkaan jälleen kaikki turkoosit, neonpinkit ja oranssit!

  Yritän löytää ebaysta kynsikiekkoja swatchailua varten, mutta mitä mun pitäis käyttää hakusanana? En kuollaksenikaan saa niiden englanninkielistaä nimeä päähän. Tiedätkö sinä?

  VastaaPoista
 3. Itse teen kyllä räikeitä juttuja ihan ympäri vuoden :D Mikäs sen piristävämpää talvella.

  VastaaPoista
 4. Mulla on blogissani sulle palkinto :) http://pinjaa123.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 5. Blogistani löytyy sulle palkinto (:

  http://laatikollinenlakkaa.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 6. Täältäkin löytyis sulle on pieni palkinto http://tiikeriankan.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-palkinto-o.html :)

  VastaaPoista
 7. Tosi pirtsakat kynnet! Ihana, et joku käyttää noin kirkkaita värejä!
  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Cailin: Minulla myös korkkaamattomia :D Vissiin kerran ollut tummempaa lakkaa tässä kesän aikana ja silloin oli niin kumma olo niiden kanssa, etteivät kauaa kynsillä pysyneet :D

  shekerim: Neonit piristää ihanasti pahimmat talven keskellä, mutta pääasiassa tuntuvat kyllä hulluilta :D Muistaakseni itse olen etsinyt sanoilla nail wheel..?

  Ine: Minä myös, mutta selkeästi vielä räikeämpiä kesällä! :)

  Pinja, jansku, Tiikeriankka: Kiitos! Täytyy jossain välissä etsiä aikaa pistää nuo blogiin :)

  powderpuff: Kiitos! Kirkkaat värit on ihania, varsinkin näin kesällä!

  VastaaPoista
 9. Ihanat kynnet taas :)

  VastaaPoista
 10. Tietämätön25.8.2011 17.37

  Mistä fimoja voi ostaa/tilata?

  VastaaPoista
 11. KarzU: Kiitos :)

  Tietämätön: Ebaysta, Dazzling nailsilta, Cesars shopilta esimerkiksi! Dazzling nailsin linkki löytyy sivupalkista, muut googlettamalla :) Eli nettikaupoista lähinnä.

  VastaaPoista