11.7.2011

Metallisekoitus


Noniin! Vihdoin saan ulos viimeiset toukokuun lakkauksista! Tämän jälkeen koneelta löytyy vielä kahdeksat kesä-heinäkuussa tehdyt lakkaukset :P


Löysin toukokuussa ihanan vaaleanpunaisen mekon/tunikan, jonka pääntie on koristeltu hopeisilla strasseilla ja kultaisilla ja pronssisilla niiteillä. Yleensä vieroksun eri metallivärien sekoitusta, mutta hennon puuterisen mekon kanssa ne toimivat kauniisti. Niinpä minun piti sitten poimia idea kynsillekin!


Aluksi lakkasin kynnet vaaleanpunaisella. Kultaiset ja pronssiset (jotka ovat kylläkin tummanruskeat, kun en tuolloin kunnon pronssista lakkaa omistanut..) tein eri kokoisilla dotting tooleilla. Strassit kiinnitin ihan vain läpinäkyvällä lakalla ja hyvin pysyivät :)


Lakkoina Color clubin Revealed, China glazen Midnight kiss ja Goshin Golden brown. Strassihyrrä Dazzling nailsilta.

Mitä mieltä sinä olet eri metallivärien yhdistämisestä?

8 kommenttia:

 1. En kyllä itsekkään tykkää yhdistellä metallivärejä >: Ne vain sotivat innolla toisiaan vasten eikä hopean ja kullan yhdistelmä muutenkaan oikein koskaan näytä muulta kuin sillisalaatilta. Onneksi sinä olet sentään onnistunut noissa kynsissä (:

  VastaaPoista
 2. Minusta hauska kokeilla erilaisia kontrasteja yhdistää. Välillä voi löytyä mitä upeampia yhdistelmiä! :) Esimerkiksi tässä näyttää kivalta kun yhdistit noita värejä. :)

  VastaaPoista
 3. Vähä hienot! :D

  VastaaPoista
 4. Kaunitt kynnet on! Täytyy kokeilla jotain vastaavaa kun tilaamani dotting tool saapuu... :) Ehkä mä uskallan jopa kokeilla jotain metallivärien yhdistelyä, mutta se on kyllä tosiaan aika rohkeaa. Mutta hei, sä kyllä onnistuit hyvin!

  VastaaPoista
 5. Todella hauskan ja hienon näköiset kynnet

  VastaaPoista
 6. Ine, marm, KarzU, Niniane, I'm Lacking: Kiitoskiitos <3

  VastaaPoista
 7. Mun mielest nää on just ihanat:)

  VastaaPoista
 8. shiny: Kiitos, itsekin tykkäsin näistä kovasti :)

  VastaaPoista